Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 22 Ock 2013 #1,051 Nadirde olsa oluyor derim Uğraşıp çözemediğin bir sorunda ne yaparsın desem?
MeRciMeK V.I.P V.I.P 22 Ock 2013 #1,053 Kesinlikle gitmezdim sınav falan yoksa Ajda Pekkanın sadece alt dudağı oynuyor estetikten farkettin mi desem ?
Kesinlikle gitmezdim sınav falan yoksa Ajda Pekkanın sadece alt dudağı oynuyor estetikten farkettin mi desem ?
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 22 Ock 2013 #1,054 Bu hanımlar çok fena nelere dikkat ediyor derim Hiç o kadar dikkatli bakmamıştım ) Neden tüm kliplerde illuminati olduğu iddaa ediliyor desem ??..
Bu hanımlar çok fena nelere dikkat ediyor derim Hiç o kadar dikkatli bakmamıştım ) Neden tüm kliplerde illuminati olduğu iddaa ediliyor desem ??..
mihrimah turquoise Özel üye 23 Ock 2013 #1,056 her gün son gün gibi yaşanmalı derim sezen aksunun sesi bir mucize desem
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 24 Ock 2013 #1,058 geçmedi,ben hala donuyorum derim. saatler neden böylesine hızlı ilerliyor ?
MeRciMeK V.I.P V.I.P 24 Ock 2013 #1,059 Ben derse çalışmadığım için hızlı sadece öbür türlü hızlı değil derim Su içmeyi unutan bi insanım desem..
Ben derse çalışmadığım için hızlı sadece öbür türlü hızlı değil derim Su içmeyi unutan bi insanım desem..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 25 Ock 2013 #1,060 bir daha yapma,su hayattır,kendini şartla günde en az 2 litre su iç...benden sana tavsiye,şeker,böbrek,bağırsak sorunları yaşamak istemiyorsan derim salata yemekten bıktım desem ?
bir daha yapma,su hayattır,kendini şartla günde en az 2 litre su iç...benden sana tavsiye,şeker,böbrek,bağırsak sorunları yaşamak istemiyorsan derim salata yemekten bıktım desem ?