Çirkin Kral Forum Tutkunu 29 Nsn 2007 #161 iyi demişsin sigaram bitti kardeşimi kuruyemişçiye göndersem.ne dersin
cırcırböcee V.I.P V.I.P 5 Mys 2007 #164 Farketmez gece gündüz. Bazen haketmeyenler neden sevilir desem...
Melek Özel Üye Özel üye 5 Mys 2007 #165 hakedenlerde sevilmiyor derim eğlenmeye gitmek istiyorum desem
Celal28- Forum Gururu 5 Mys 2007 #167 bende arabayı alıp sizleri alıp bir bara gidelim deliler gibi eğlenelim derim içki yok desem sadece deliler gibi oynamak var desem ne dersiniz?
bende arabayı alıp sizleri alıp bir bara gidelim deliler gibi eğlenelim derim içki yok desem sadece deliler gibi oynamak var desem ne dersiniz?
kelebek -ütopik- V.I.P 5 Mys 2007 #168 Ben zaten içki içmiyorum artık derim Birileri gelsin artık burası sıkıcı olmaya başladı desem?
Celal28- Forum Gururu 5 Mys 2007 #169 ben geldim derim Bulaşıklar,temizlikler halı yıkamalar daha yeni bitti desem ne dersin?
gizemce Katılımcı 4 Eyl 2007 #170 olur derim partiye parnerim olmadan gidemem sana partnerim olurmusun desem gelirmisn