Celal28- Forum Gururu 23 Ags 2008 #632 Ne Kalmış Derim Sadece Bir Tane Kol Saati Bırakmış Miras Olarak Desem ?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Ags 2008 #633 Erkek saati işime yaramaz bi fakire verin derim Dedenden Tam Eski parayla 1 Trilyon Kaldı desem
Celal28- Forum Gururu 23 Ags 2008 #634 Hemen yeşim434 ün yanina giderdim nede olsa teyzem 5 seneden beri görmedim derim sigara kullananlari hakkinda ne düşünüyorsun desem?
Hemen yeşim434 ün yanina giderdim nede olsa teyzem 5 seneden beri görmedim derim sigara kullananlari hakkinda ne düşünüyorsun desem?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Ags 2008 #635 Kendi paralarıyla sağlıklarıyla oynuyorlar derimm Sigara sağlığın en büyük düşmanlarından biri desem..
Kendi paralarıyla sağlıklarıyla oynuyorlar derimm Sigara sağlığın en büyük düşmanlarından biri desem..
Celal28- Forum Gururu 23 Ags 2008 #636 Bende kullaniyorum derim ne olursa olsun birakamadim gezmeyi sewermisin desem ve karadenize dogru geldinmi desem
Bende kullaniyorum derim ne olursa olsun birakamadim gezmeyi sewermisin desem ve karadenize dogru geldinmi desem
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Ags 2008 #637 Yerine göre severim ve Karadenizede geçen yaz geldim derim Yarın sabah uyandığında bütün hayallerin gerçekleşecek desem
Yerine göre severim ve Karadenizede geçen yaz geldim derim Yarın sabah uyandığında bütün hayallerin gerçekleşecek desem
Sevgi.2 Aktif 23 Ags 2008 #638 süper bir olay olur derim. Okulların açılmasına çok az zaman kaldı desem...