e-PaCk Forum Gururu 10 Arl 2008 #872 interrail yapmıştım derim insanın kendi memleketi gibisi yok desem
e-PaCk Forum Gururu 10 Arl 2008 #874 bu dünya bizim memleket derim çorlu da benim memleket canım çikolata parçacıklı yaşpasta çekti desem
MRMİC Uzman 10 Arl 2008 #875 Bu saatte açık biyer var ama en iyisi yarını bekle derim Evde çikolata varsa ondan atıştır ağzın tatlansın desem
Bu saatte açık biyer var ama en iyisi yarını bekle derim Evde çikolata varsa ondan atıştır ağzın tatlansın desem
e-PaCk Forum Gururu 10 Arl 2008 #876 yok yok pastadan gayrısı paklamaz derim hadi size iyi geceler hazır uyku gelmişken yakaliim ben desem
yok yok pastadan gayrısı paklamaz derim hadi size iyi geceler hazır uyku gelmişken yakaliim ben desem
e-PaCk Forum Gururu 10 Arl 2008 #878 kalk sabah oldu derim;C nevrim döndü bu saatte kalkılır mı desem
LoSt_LoVe Forum Onuru 10 Arl 2008 #879 Bayram kalkıcaksın tabi derim Gezmeye gitmek istemiyorum ama gitmek zorundayım desem
arzum Forum Tutkunu 11 Arl 2008 #880 Eş dost bekler gitip ziyaret etmek güzeldir derim Yiğenimle oynamaktan yorgun düştüm desem.