jeriko Özel Üye Özel üye 19 Ags 2010 #942 Biliyorum derim. Okulla ilgili bir problemin mi var desem ne dersin Yeşim
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 19 Ags 2010 #945 jeriko dediki: Okulla ilgili bir problemin mi var desem ne dersin Yeşim Genişletmek için tıklayın... çokk küçük bir pürüz var ama halledebilirim arada bunalsamda ,inanıyorum kendime derim sıcakk desem ..
jeriko dediki: Okulla ilgili bir problemin mi var desem ne dersin Yeşim Genişletmek için tıklayın... çokk küçük bir pürüz var ama halledebilirim arada bunalsamda ,inanıyorum kendime derim sıcakk desem ..
jeriko Özel Üye Özel üye 19 Ags 2010 #946 RuyaM dediki: benim msj yanlış yere gitti yesmm e yazmıştım Genişletmek için tıklayın... Biliyorum olur bazen böyle çakışmalar.
RuyaM dediki: benim msj yanlış yere gitti yesmm e yazmıştım Genişletmek için tıklayın... Biliyorum olur bazen böyle çakışmalar.
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 19 Ags 2010 #947 RuyaM dediki: benim msj yanlış yere gitti yesmm e yazmıştım Genişletmek için tıklayın... bir karıştı ama anladım ben onu
RuyaM dediki: benim msj yanlış yere gitti yesmm e yazmıştım Genişletmek için tıklayın... bir karıştı ama anladım ben onu
jeriko Özel Üye Özel üye 19 Ags 2010 #948 En son sıcak demiştin sanırım bende aynı dertten müzdaribim derim. Kaldı 3 saatten az desem
jeriko Özel Üye Özel üye 19 Ags 2010 #950 Evet yaşlanıyorsun derim. Ben 5 dakika sonra gidiyorum desem.