YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Nsn 2008 #244 Yok ya artık pek yemiyorum derim Unutmak fiilini şahıs ve zamanlara göre çek desem ?
Kassandra Usta 11 Nsn 2008 #245 unutsam mı unutmasam mı unutamıyorum unutmamalı unutanı unut gitsin gerisini unuttum (= desem ki sabah kuş sesleri ne güzel oluyormuş
unutsam mı unutmasam mı unutamıyorum unutmamalı unutanı unut gitsin gerisini unuttum (= desem ki sabah kuş sesleri ne güzel oluyormuş
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Nsn 2008 #246 O anki duygusal durumuna göre değişiyor derim. Bazen rahatsız bile olunabilir Desem güzel bir gün başlıyor?
O anki duygusal durumuna göre değişiyor derim. Bazen rahatsız bile olunabilir Desem güzel bir gün başlıyor?
Kassandra Usta 11 Nsn 2008 #247 az evvelki realist yorumuna kadar cidden güzeldi derim bugün çok işim var desem
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Nsn 2008 #248 Çok sevindim derim. Yani insanın bişeylerle meşgul olması güzeldir Çayın tadı buruk desem ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Nsn 2008 #250 Ben bomboşum derim ISO toplantıları inanılmaz sıkıcı desem ?