Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Arl 2021 #101 Artık kabuğuma çekilmek istiyorum ,sadece kendimin olduğu bir hayat yeter de artar
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 25 Arl 2021 #102 Lelis dediki: Artık kabuğuma çekilmek istiyorum ,sadece kendimin olduğu bir hayat yeter de artar Genişletmek için tıklayın... Böyle dilek olmaz kaplumbağa degilsin kendi kabuğuna cekilecekmis ba ba ba
Lelis dediki: Artık kabuğuma çekilmek istiyorum ,sadece kendimin olduğu bir hayat yeter de artar Genişletmek için tıklayın... Böyle dilek olmaz kaplumbağa degilsin kendi kabuğuna cekilecekmis ba ba ba
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Arl 2021 #103 yilmaz27 dediki: Böyle dilek olmaz kaplumbağa degilsin kendi kabuğuna cekilecekmis ba ba ba Genişletmek için tıklayın... Kaplumbağa olmaya da razıyım 2022 yılından bir beklentim yok beni bana bıraksın yeter ya
yilmaz27 dediki: Böyle dilek olmaz kaplumbağa degilsin kendi kabuğuna cekilecekmis ba ba ba Genişletmek için tıklayın... Kaplumbağa olmaya da razıyım 2022 yılından bir beklentim yok beni bana bıraksın yeter ya