Enda Neylersin!!! V.I.P 12 Hzr 2021 #131 Hiç tadı tuzu kalmadı aşkın Ağlaya ağlaya aklıma şaştım Bir sağa döndüm bir sola baktım Böyle kader olamaz Bir Serdar Ortaç şarkısı aslında Birol seslendiriyor merak edenler eskiciden eskiler e bakabilir?
Hiç tadı tuzu kalmadı aşkın Ağlaya ağlaya aklıma şaştım Bir sağa döndüm bir sola baktım Böyle kader olamaz Bir Serdar Ortaç şarkısı aslında Birol seslendiriyor merak edenler eskiciden eskiler e bakabilir?
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 12 Hzr 2021 #132 sazliklardan ahvalanannnnn bir ördek gibi sesinnnnnnnnn
Simurg 😉 Özel üye FENERBAHÇE 22 Hzr 2021 #133 Sevgi anlaşmak değildir, nedensiz de sevilir. Bazen küçük bir an için ömür bile verilir...
Artemis Özel Üye Özel üye 27 Hzr 2021 #134 vazgeç gönül vazgeç sesini duyan yok bir yağmurun içinde ateş böceği misali bir yanıp bir söndün
Enda Neylersin!!! V.I.P 4 Tem 2021 #135 Sen yanacaksın beni yaktığın için Ben yanacağım sana taptığım için
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 4 Tem 2021 #138 Yeniden birini sevmek ömür sürer o kadar kalmadı be ömür süren. seni seviyorum dediğim herkesi sevdim.
Yeniden birini sevmek ömür sürer o kadar kalmadı be ömür süren. seni seviyorum dediğim herkesi sevdim.
Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Tem 2021 #139 Ne kadar çok yol almışım Ne kadar çok yolun başındaymışım meğer...
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 8 Tem 2021 #140 Bugün hiç tadım tuzum yok Üstelik çok huysuzum Tedirginim huzursuzum Yanımda sen olmayınca...