İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 28 Ock 2022 #332 Bazi şeyler var ki soylenmiyor. Biz senle sozleri susarak astik.. Insan acilarla kivransada Ve o askta bir daha dogsada dunyasini yeniden kursada Duslerle Gercekler ayri ayri yasar..
Bazi şeyler var ki soylenmiyor. Biz senle sozleri susarak astik.. Insan acilarla kivransada Ve o askta bir daha dogsada dunyasini yeniden kursada Duslerle Gercekler ayri ayri yasar..
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 28 Ock 2022 #333 İçimde kim vardır, bir bilebilsen Sen seni bulursun, kalbime girsen Ben gibi bir yansan, bir sevebilsen Kendini bulursun, kalbime girsen
İçimde kim vardır, bir bilebilsen Sen seni bulursun, kalbime girsen Ben gibi bir yansan, bir sevebilsen Kendini bulursun, kalbime girsen
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 29 Ock 2022 #334 Saydım kaç gece oldu saydım...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 29 Ock 2022 #335 Hey gidi Karadeniz Doldi da taşamadi Etmigelum sevdaluk Edenler yaşamadi
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 30 Ock 2022 #336 Kaynattum ıhlamuri doldurdum bardaklara Bu kız benim yüzumden düşecek yataklara Her akşamdan akşama boynuma sariluyi Ettum yeni bir sevda eskisi daruliyi Ettum yeni bir sevda eskisi daruliyi
Kaynattum ıhlamuri doldurdum bardaklara Bu kız benim yüzumden düşecek yataklara Her akşamdan akşama boynuma sariluyi Ettum yeni bir sevda eskisi daruliyi Ettum yeni bir sevda eskisi daruliyi
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 30 Ock 2022 #337 Sevdik sevdalandık Kör düğümle bağlandık Böyle ayrı gayrı olmaz, olmaz
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Ock 2022 #338 Öyle sarhoş olsam ki Bir an seni unutsam Unutsam bugünleri Yarınları unutsam
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 30 Ock 2022 #339 su gelir güldür güldür gelde yarrr beni güldürrr bir damlacık kanım akmaz.. öldürüsen sen öldürrr
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 31 Ock 2022 #340 Duman - yak