yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 2 Mys 2021 #1 Doğum günü kutlama partisi; on sekiz yaşından sonra her yıl düzenlenmez, on yılda bir düzenlenir. Ayrıca on sekiz yaşından sonra yapılan doğum günü kutlamalarında da her yıl hediye alınmaz.
Doğum günü kutlama partisi; on sekiz yaşından sonra her yıl düzenlenmez, on yılda bir düzenlenir. Ayrıca on sekiz yaşından sonra yapılan doğum günü kutlamalarında da her yıl hediye alınmaz.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 2 Mys 2021 #5 GüLüCüKツ dediki: Kim demis bunu, isteyen istedigi zaman alir bence Genişletmek için tıklayın... ) nazeninGüLüCüKツGece siz yoktunuz ya AyLiz cok üzülmüstü onun böyle paylastimAyLiz üzülmesin diye ))
GüLüCüKツ dediki: Kim demis bunu, isteyen istedigi zaman alir bence Genişletmek için tıklayın... ) nazeninGüLüCüKツGece siz yoktunuz ya AyLiz cok üzülmüstü onun böyle paylastimAyLiz üzülmesin diye ))
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 2 Mys 2021 #6 Bu yazıyı hemen çocuklara göstereyim imanımı gevrediker
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 2 Mys 2021 #8 AyLiz dediki: Benim için sıkıntı yok hiç kutlamasalarda olur Genişletmek için tıklayın... Bizden kaçmaz kutlarız bacımın doğum gününü
AyLiz dediki: Benim için sıkıntı yok hiç kutlamasalarda olur Genişletmek için tıklayın... Bizden kaçmaz kutlarız bacımın doğum gününü
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 2 Mys 2021 #9 AyLiz dediki: Benim için sıkıntı yok hiç kutlamasalarda olur Genişletmek için tıklayın... Benimde cunku ben hayatimda 1 defa dogum günü partisi kutladim onuda eve gelip bayildim ))) ondan sonra asla ))
AyLiz dediki: Benim için sıkıntı yok hiç kutlamasalarda olur Genişletmek için tıklayın... Benimde cunku ben hayatimda 1 defa dogum günü partisi kutladim onuda eve gelip bayildim ))) ondan sonra asla ))
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 2 Mys 2021 #10 Ben kutlamaları çok seviyorum çok ta harika organizasyon yaparım banada yapılması için elimden geleni yaparım
Ben kutlamaları çok seviyorum çok ta harika organizasyon yaparım banada yapılması için elimden geleni yaparım