Enda Neylersin!!! V.I.P 2 Mys 2021 #11 KaderKatibi dediki: Bizden kaçmaz kutlarız bacımın doğum gününü Genişletmek için tıklayın... Evet sen kutlama yapıyordun bir ay oldu Yeşime hazırlan demiştin hatta ne oldu
KaderKatibi dediki: Bizden kaçmaz kutlarız bacımın doğum gününü Genişletmek için tıklayın... Evet sen kutlama yapıyordun bir ay oldu Yeşime hazırlan demiştin hatta ne oldu
Enda Neylersin!!! V.I.P 2 Mys 2021 #12 KuMRu dediki: Ben kutlamaları çok seviyorum çok ta harika organizasyon yaparım banada yapılması için elimden geleni yaparım Genişletmek için tıklayın... Bak sen senin doğum günün ne zaman canım geçti mi?
KuMRu dediki: Ben kutlamaları çok seviyorum çok ta harika organizasyon yaparım banada yapılması için elimden geleni yaparım Genişletmek için tıklayın... Bak sen senin doğum günün ne zaman canım geçti mi?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 2 Mys 2021 #13 KuMRu dediki: Ben kutlamaları çok seviyorum çok ta harika organizasyon yaparım banada yapılması için elimden geleni yaparım Genişletmek için tıklayın... @yesim434 kumru gönderme yapmış sakın unutmayalım
KuMRu dediki: Ben kutlamaları çok seviyorum çok ta harika organizasyon yaparım banada yapılması için elimden geleni yaparım Genişletmek için tıklayın... @yesim434 kumru gönderme yapmış sakın unutmayalım
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 2 Mys 2021 #14 AyLiz dediki: Bak sen senin doğum günün ne zaman canım geçti mi? Genişletmek için tıklayın... Yok daha var canım ben 1 ay öncesi hatırlatmaya başlarım merak etme benim doğum günümü kimse unutamaz itinayla hatırlatırım
AyLiz dediki: Bak sen senin doğum günün ne zaman canım geçti mi? Genişletmek için tıklayın... Yok daha var canım ben 1 ay öncesi hatırlatmaya başlarım merak etme benim doğum günümü kimse unutamaz itinayla hatırlatırım
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 2 Mys 2021 #15 AyLiz dediki: Evet sen kutlama yapıyordun bir ay oldu Yeşime hazırlan demiştin hatta ne oldu Genişletmek için tıklayın... Ooo halayları dansları boşunamı yapıyoruz hemde ne kutlama oluyor
AyLiz dediki: Evet sen kutlama yapıyordun bir ay oldu Yeşime hazırlan demiştin hatta ne oldu Genişletmek için tıklayın... Ooo halayları dansları boşunamı yapıyoruz hemde ne kutlama oluyor
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 2 Mys 2021 #16 KaderKatibi dediki: @yesim434 kumru gönderme yapmış sakın unutmayalım Genişletmek için tıklayın... Lütfen bu çok önemli unutani unuturum ona göre
KaderKatibi dediki: @yesim434 kumru gönderme yapmış sakın unutmayalım Genişletmek için tıklayın... Lütfen bu çok önemli unutani unuturum ona göre
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 2 Mys 2021 #17 KuMRuBuraya dogru tarih yazdinsa )) kesin kutlariz Allahin izni ile ))
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 2 Mys 2021 #18 yesim434 dediki: KuMRuBuraya dogru tarih yazdinsa )) kesin kutlariz Allahin izni ile )) Genişletmek için tıklayın... Doğru canım bende yanlış olmaz
yesim434 dediki: KuMRuBuraya dogru tarih yazdinsa )) kesin kutlariz Allahin izni ile )) Genişletmek için tıklayın... Doğru canım bende yanlış olmaz
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 2 Mys 2021 #19 Yahu şu başlığa cevap vereyim sanırsam 90 yaşından sonra on yılda bir yapılır doğum günü kutlaması
Enda Neylersin!!! V.I.P 2 Mys 2021 #20 KuMRu dediki: Yok daha var canım ben 1 ay öncesi hatırlatmaya başlarım merak etme benim doğum günümü kimse unutamaz itinayla hatırlatırım Genişletmek için tıklayın... Ben de bir ay öncesinden önünü açmıştım zaten KaderKatibi dediki: Ooo halayları dansları boşunamı yapıyoruz hemde ne kutlama oluyor Genişletmek için tıklayın... Dimi ama KuMRu dediki: Lütfen bu çok önemli unutani unuturum ona göre Genişletmek için tıklayın... Bu çok ağır olmadı mı kız menfaatçi seni kısasa kısas ha yesim434 dediki: KuMRuBuraya dogru tarih yazdinsa )) kesin kutlariz Allahin izni ile )) Genişletmek için tıklayın... Evet tarih ekleyelim unutulmasın o gün mumlar yansın
KuMRu dediki: Yok daha var canım ben 1 ay öncesi hatırlatmaya başlarım merak etme benim doğum günümü kimse unutamaz itinayla hatırlatırım Genişletmek için tıklayın... Ben de bir ay öncesinden önünü açmıştım zaten KaderKatibi dediki: Ooo halayları dansları boşunamı yapıyoruz hemde ne kutlama oluyor Genişletmek için tıklayın... Dimi ama KuMRu dediki: Lütfen bu çok önemli unutani unuturum ona göre Genişletmek için tıklayın... Bu çok ağır olmadı mı kız menfaatçi seni kısasa kısas ha yesim434 dediki: KuMRuBuraya dogru tarih yazdinsa )) kesin kutlariz Allahin izni ile )) Genişletmek için tıklayın... Evet tarih ekleyelim unutulmasın o gün mumlar yansın