AHSEM ....EnDl-LeS.... 16 Nsn 2013 #13 RUZG4R dediki: Şimdi sen doğum günün diye hediyede istersin Genişletmek için tıklayın... (...)
-araz- EYVALLAH... V.I.P 17 Nsn 2013 #14 victoria dediki: Evet.Ama ben gerçek doğum tarihimi normalde doğru yazmam.Bir yanlışlık yapmış olabilir. Genişletmek için tıklayın... ben beyzakaran için yazdım ama pek bir üzerinize alındınız. sizi ilgilendiren tarafı nedir anlayamadım doğrusu
victoria dediki: Evet.Ama ben gerçek doğum tarihimi normalde doğru yazmam.Bir yanlışlık yapmış olabilir. Genişletmek için tıklayın... ben beyzakaran için yazdım ama pek bir üzerinize alındınız. sizi ilgilendiren tarafı nedir anlayamadım doğrusu
victoria Üyecik 19 Nsn 2013 #16 -araz- dediki: ben beyzakaran için yazdım ama pek bir üzerinize alındınız. sizi ilgilendiren tarafı nedir anlayamadım doğrusu Genişletmek için tıklayın... Beni ilgilendiren durum yok.Onu savunmak suç mu
-araz- dediki: ben beyzakaran için yazdım ama pek bir üzerinize alındınız. sizi ilgilendiren tarafı nedir anlayamadım doğrusu Genişletmek için tıklayın... Beni ilgilendiren durum yok.Onu savunmak suç mu
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 19 Nsn 2013 #17 victoria dediki: Beni ilgilendiren durum yok.Onu savunmak suç mu Genişletmek için tıklayın... Başkası olarak savunman değil de, aynı kişi olup farklı nickle kendini savunman biraz garip oluyor tabi
victoria dediki: Beni ilgilendiren durum yok.Onu savunmak suç mu Genişletmek için tıklayın... Başkası olarak savunman değil de, aynı kişi olup farklı nickle kendini savunman biraz garip oluyor tabi
victoria Üyecik 19 Nsn 2013 #18 ZeyNoO dediki: Başkası olarak savunman değil de, aynı kişi olup farklı nickle kendini savunman biraz garip oluyor tabi Genişletmek için tıklayın... Neyden bahsediyorsun.Ve öyle yaptığımı nereden biliyorsun.Öyle bir şey neden yapıyım ya.Lütfen bana yapmadığım şeyi söyleme.
ZeyNoO dediki: Başkası olarak savunman değil de, aynı kişi olup farklı nickle kendini savunman biraz garip oluyor tabi Genişletmek için tıklayın... Neyden bahsediyorsun.Ve öyle yaptığımı nereden biliyorsun.Öyle bir şey neden yapıyım ya.Lütfen bana yapmadığım şeyi söyleme.
densere Üyecik 19 Nsn 2013 #19 RUZG4R dediki: Şimdi sen doğum günün diye hediyede istersin Genişletmek için tıklayın...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 19 Nsn 2013 #20 victoria dediki: Neyden bahsediyorsun.Ve öyle yaptığımı nereden biliyorsun.Öyle bir şey neden yapıyım ya.Lütfen bana yapmadığım şeyi söyleme. Genişletmek için tıklayın... Admin olduğumu unutma canım Elbette forumda herkese kapımız açık 3 tane ayrı üyeliği idare etmek yerine tek bir üyelikle kendin ol derim ;
victoria dediki: Neyden bahsediyorsun.Ve öyle yaptığımı nereden biliyorsun.Öyle bir şey neden yapıyım ya.Lütfen bana yapmadığım şeyi söyleme. Genişletmek için tıklayın... Admin olduğumu unutma canım Elbette forumda herkese kapımız açık 3 tane ayrı üyeliği idare etmek yerine tek bir üyelikle kendin ol derim ;