Apancene Aktif 21 Mrt 2010 #11 Geç olsun ama güç olmasın kavlinden bende doğum gününüzü kutlarım ; Doğum Günün Kutlu Olsun Jeriko
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 21 Mrt 2010 #12 Sevdiklerinizle birlikte nice yıllar diliyorum hocam.
jeriko Özel Üye Özel üye 21 Mrt 2010 #13 G.C.(Naciye1) ,Mercimek(Naciye2) Apancene ve Yorumsuz güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Suskun ayrıca havai fişekler ve pasta içinde ayrıca teşekkür ediyorum.
G.C.(Naciye1) ,Mercimek(Naciye2) Apancene ve Yorumsuz güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Suskun ayrıca havai fişekler ve pasta içinde ayrıca teşekkür ediyorum.
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 22 Mrt 2010 #14 doğum günün kutlu olsun jeriko .. umarım hayatta herşey gönlünce olur hep mutlu olursun not: k.bakma kaç gündür fırsat bulup foruma gelemiyorum ,doğum günün çok ama çok kutlu olsun nice senelereeee
doğum günün kutlu olsun jeriko .. umarım hayatta herşey gönlünce olur hep mutlu olursun not: k.bakma kaç gündür fırsat bulup foruma gelemiyorum ,doğum günün çok ama çok kutlu olsun nice senelereeee
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 9 Eyl 2010 #15 iyiki doğdun jeriko.... nice yıllara...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 9 Eyl 2010 #16 alemdar dediki: iyiki doğdun jeriko.... nice yıllara... Genişletmek için tıklayın... geç olsun güç olmasın..
alemdar dediki: iyiki doğdun jeriko.... nice yıllara... Genişletmek için tıklayın... geç olsun güç olmasın..
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 20 Mrt 2023 #18 Doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı ve mutlu nice yaşlara @jeriko