KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 11 Tem 2022 #11 Hecem dediki: forumun abisisinin goğum günün kutlamaya ben de gelddim ama birazcık geç kaldım pasta isterim ama pastasız şuradan şuraya gitmem mutlu yaşlar Genişletmek için tıklayın... Pasta sana feda olsun en büyük dilim senin her zaman Sağolasın küçük ablam eksik olma.
Hecem dediki: forumun abisisinin goğum günün kutlamaya ben de gelddim ama birazcık geç kaldım pasta isterim ama pastasız şuradan şuraya gitmem mutlu yaşlar Genişletmek için tıklayın... Pasta sana feda olsun en büyük dilim senin her zaman Sağolasın küçük ablam eksik olma.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 12 Tem 2022 #15 TheBiber dediki: Mutlu yaşlar Genişletmek için tıklayın... Araf dediki: Ailenle nice mutlu senelere Genişletmek için tıklayın... SizinSesiniz dediki: Mutlu yıllar) Genişletmek için tıklayın... Hepiniz harika insanlarsınız iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
TheBiber dediki: Mutlu yaşlar Genişletmek için tıklayın... Araf dediki: Ailenle nice mutlu senelere Genişletmek için tıklayın... SizinSesiniz dediki: Mutlu yıllar) Genişletmek için tıklayın... Hepiniz harika insanlarsınız iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.