L LâL ღ GALATASARAY ღ 18 Nsn 2014 #31 Ladybird dediki: Hayırlı ömürler... Genişletmek için tıklayın... Ecmâin İnşâAllah..
L LâL ღ GALATASARAY ღ 18 Nsn 2014 #32 RUZG4R dediki: Nice mutlu yaşlara… Genişletmek için tıklayın... Amin İnşâAllah Teşekkürler ..
L LâL ღ GALATASARAY ღ 19 Nsn 2014 #34 BeReNN dediki: Geçmiş doğum günün kutlu olsun geç kutladığım için Genişletmek için tıklayın... Teşekkür Ederim
BeReNN dediki: Geçmiş doğum günün kutlu olsun geç kutladığım için Genişletmek için tıklayın... Teşekkür Ederim
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 19 Nsn 2014 #35 Geç olsun güç olmasın..doğum günün kutlu olsun C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
L LâL ღ GALATASARAY ღ 19 Nsn 2014 #36 KıRMıZı dediki: Geç olsun güç olmasın..doğum günün kutlu olsun C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler
KıRMıZı dediki: Geç olsun güç olmasın..doğum günün kutlu olsun C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler
L LâL ღ GALATASARAY ღ 19 Nsn 2014 #38 Emre Gür dediki: Mutlu yıllar.... Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 20 Nsn 2014 #39 @LâL canım nice sağlıklı huzurlu yaşlar diliyorum. Doğum günün kutlu olsun. Birkaç gün geçikmeli oldu kutlamam işlerimden dolayı girememiştim foruma.
@LâL canım nice sağlıklı huzurlu yaşlar diliyorum. Doğum günün kutlu olsun. Birkaç gün geçikmeli oldu kutlamam işlerimden dolayı girememiştim foruma.
L LâL ღ GALATASARAY ღ 20 Nsn 2014 #40 Çağlayağmur dediki: @LâL canım nice sağlıklı huzurlu yaşlar diliyorum. Doğum günün kutlu olsun. Birkaç gün geçikmeli oldu kutlamam işlerimden dolayı girememiştim foruma. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür Ederim Ablam Düşünmen Yeter
Çağlayağmur dediki: @LâL canım nice sağlıklı huzurlu yaşlar diliyorum. Doğum günün kutlu olsun. Birkaç gün geçikmeli oldu kutlamam işlerimden dolayı girememiştim foruma. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür Ederim Ablam Düşünmen Yeter