Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 15 Hzr 2014 #11 Doğum günün kutlu olsun dostum. Neşen eksilmesin hayatın boyunca inşallah.
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 15 Hzr 2014 #12 MeRciMeK dediki: Doğum günün kutlu olsun Ruzgar, sevdiklerinle mutlu ve saglikli yaslara ( : Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim mercimek hepimiz mutlu ve sağlıklı yaşayalım inş.
MeRciMeK dediki: Doğum günün kutlu olsun Ruzgar, sevdiklerinle mutlu ve saglikli yaslara ( : Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim mercimek hepimiz mutlu ve sağlıklı yaşayalım inş.
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 15 Hzr 2014 #13 Sentinus dediki: Doğum günün kutlu olsun dostum. Neşen eksilmesin hayatın boyunca inşallah. Genişletmek için tıklayın... amin cümlemizin .Teşekkür ederim Sentinus
Sentinus dediki: Doğum günün kutlu olsun dostum. Neşen eksilmesin hayatın boyunca inşallah. Genişletmek için tıklayın... amin cümlemizin .Teşekkür ederim Sentinus
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Hzr 2014 #14 Nice yillara kardesim, iyiki dogdun, sevdiklerinle nice mutlu yeni yaslar diliyorum. Fethiye'den selamlar
Nice yillara kardesim, iyiki dogdun, sevdiklerinle nice mutlu yeni yaslar diliyorum. Fethiye'den selamlar
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 15 Hzr 2014 #15 YoRuMSuZ dediki: Nice yillara kardesim, iyiki dogdun, sevdiklerinle nice mutlu yeni yaslar diliyorum. Fethiye'den selamlar Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim abi Benim yerime eğlen bende kaçacağım bir kaç güne kadar yoksa bu rahatsızlıkları atlatabileceğim yok
YoRuMSuZ dediki: Nice yillara kardesim, iyiki dogdun, sevdiklerinle nice mutlu yeni yaslar diliyorum. Fethiye'den selamlar Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim abi Benim yerime eğlen bende kaçacağım bir kaç güne kadar yoksa bu rahatsızlıkları atlatabileceğim yok
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Hzr 2014 #16 RUZG4R dediki: Teşekkür ederim abi Benim yerime eğlen bende kaçacağım bir kaç güne kadar yoksa bu rahatsızlıkları atlatabileceğim yok Genişletmek için tıklayın... gelde dağıtma konuyu tatile giderken söylemeyin, gidebilen var, gidemeyen var dimi offf offf :/
RUZG4R dediki: Teşekkür ederim abi Benim yerime eğlen bende kaçacağım bir kaç güne kadar yoksa bu rahatsızlıkları atlatabileceğim yok Genişletmek için tıklayın... gelde dağıtma konuyu tatile giderken söylemeyin, gidebilen var, gidemeyen var dimi offf offf :/
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 15 Hzr 2014 #17 ZeyNoO dediki: gelde dağıtma konuyu tatile giderken söylemeyin, gidebilen var, gidemeyen var dimi offf offf :/ Genişletmek için tıklayın... benimki tatil sayılmaz adminem doktor tavsiyesi
ZeyNoO dediki: gelde dağıtma konuyu tatile giderken söylemeyin, gidebilen var, gidemeyen var dimi offf offf :/ Genişletmek için tıklayın... benimki tatil sayılmaz adminem doktor tavsiyesi
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 15 Hzr 2014 #18 Güzel insanların doğum günleri arka arkaya geliyormuş desene Doğum Günün Kutlu Olsun Kerem Abi. Yeni Yaşın Sana uğur getirsin. İyi ki Varsın, iyi ki bizlerlesin. Seni Dünyaya Getiren o iki yüce insana da Saygılarımı sunarım,ellerinde öperim.
Güzel insanların doğum günleri arka arkaya geliyormuş desene Doğum Günün Kutlu Olsun Kerem Abi. Yeni Yaşın Sana uğur getirsin. İyi ki Varsın, iyi ki bizlerlesin. Seni Dünyaya Getiren o iki yüce insana da Saygılarımı sunarım,ellerinde öperim.
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 15 Hzr 2014 #20 Doğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerce... Nice nice sağlıklı, huzurlu, bereketli yaşlara...