nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 2 Ags 2016 #11 Ama bunlar bilinçli çekilmiş resimlerdir kesin evlenmeyin çocuk yapmayın mesajı veriyo Bende sporla giderilebilecegini düşünüyorum
Ama bunlar bilinçli çekilmiş resimlerdir kesin evlenmeyin çocuk yapmayın mesajı veriyo Bende sporla giderilebilecegini düşünüyorum
dderya kOkOşŞ V.I.P 2 Ags 2016 #12 Dikis izleri ve burusmalar disinda catlaklar ve kilolar giderilebiliyor bildigim kadariyla. Ama bebek bakarken her gun spora gidebilen kadin sayisi yuzde 1 falandir sanirim
Dikis izleri ve burusmalar disinda catlaklar ve kilolar giderilebiliyor bildigim kadariyla. Ama bebek bakarken her gun spora gidebilen kadin sayisi yuzde 1 falandir sanirim
Siyahımsı Üye 2 Ags 2016 #13 o kadar çocuk dünyaya getirmişler kolaymı tabi anneciklerimizin değeri amaa o bebeğin verdiği mutluluk her anneye unutturuyordur o derdini ben yeğenimi bile bu denli severken kim bilir evlat nasıl bi şeydir valla
o kadar çocuk dünyaya getirmişler kolaymı tabi anneciklerimizin değeri amaa o bebeğin verdiği mutluluk her anneye unutturuyordur o derdini ben yeğenimi bile bu denli severken kim bilir evlat nasıl bi şeydir valla
Düş Özel Üye Özel üye 7 Ags 2016 #14 Vucudunuz bozulacak diye "ANNE" mi olmayacaksiniz? Boyle dusunuyorsaniz zaten olmayin.