• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Dondurma makinesinin intikamı

evrimsel

Üyecik
Arkadaşlar sanalikaya başladığımdan beri hiç bu kadar sevinmemiştim açıkçası. Hani bir çok online oyun oynarım ama çok kısa sürede sevmezdim özellikle sosyal arkadaşlık oyunları falan filan ama buradaki dondurma makinesi sanalika ve turkcell iş birliği ile 2 tl 90 kuruş olmuş. Helal olsun adamlar hakediyor sağlam çalışıyorlar. :D Helal size

sanalikanın bu tür aktivitilere girişmesi gerçekten çok güzel olmuş bende oyunu çıktığından beri takip ediyorum şimdi herkes dondurma makinası muhabbeti yapıyordu sanalikada buda tam ortama ayak uyduracak cinsten bir kampanya olmuş başarılı tebrikler

İş yerinde sıkılınca Sanalika oynuyorum. Çok güzel grafikleri falan çok şirin :D Herkese tavsiye ederim güzel oyun ayrıca kampanyadan da dün aldım sorun çıkmadı. Oyuna yeni bir tat katıyor makina

Arkadaşlar sanalikaya başladığımdan beri hiç bu kadar sevinmemiştim açıkçası. Hani bir çok online oyun oynarım ama çok kısa sürede sevmezdim özellikle sosyal arkadaşlık oyunları falan filan ama buradaki dondurma makinesi sanalika ve turkcell iş birliği ile 2 tl 90 kuruş olmuş. Helal olsun adamlar hakediyor sağlam çalışıyorlar. :D Helal size

Aga on numara yaz kampanyası işte tatile gidemeyen sanalikaya kıh kıh kıh plajda dondurma ile kız tavlarız artık :F

Kredi kartım yoktu telefonla ödeme iyi olmuş joygame iyi düşünmüş yani bu kampanyayla daha eğlenceli olacak sanalika :D valla ben çok mutlu oldum bunu görünce başka kampanyalar var mı sadece bu mu var ben bunu gördüm buradan ama

kahve makinesinden sonra direkt bunu almıştım bi de. 3 lira, çok ucuz :D :D bence sanalika daha eğlenceli facebook'da kamil gibi dolaşmaktan.

mobil ödemedeki kampanyalar gerçekten çok güzel olmuş.Acaba başka kampanyalar var mı? kampanyalardan yararlanmak lazım

şalsdkklas dondurma makinesi süpermiş hocam ya indirimede şaşırdım vallahi güzel yapmış sanalika tam sezonu dondurmanın zaten :D

facede bos bos gezcegme böle zaman gecirip egleniyorum hem yeni insanlar tanıyorum böylece sanalika eglenceli bi oyun tavsiye ederim sizede kampanyayıda kacırmayn hep böyle gelmez peki sizin önerebilcgnz seyler varmı oyun icinde

tam tatıl zamanı cok ıyı bı kampanya teşekkurler sanalıka ve turkcell :D

Geri