zuzuu Uzman 8 Mrt 2009 #21 hani benim çiçeğim bir çiçeğim bile yok anlıyormusun herkesin dünya kadınlar gününü kutlarım
wien06 V.I.P V.I.P 7 Mrt 2010 #22 Arkadaslar yarin 8 Mart Dünya Kadinlar günü Bizde cerezforum yönetimi olarak bugünden tüm cerezforum üyesi olan bayan arkadaslarimizin ve tüm KADINLARIMIZIN bu gününü kutluyoruz.
Arkadaslar yarin 8 Mart Dünya Kadinlar günü Bizde cerezforum yönetimi olarak bugünden tüm cerezforum üyesi olan bayan arkadaslarimizin ve tüm KADINLARIMIZIN bu gününü kutluyoruz.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 8 Mrt 2010 #23 teşekkürler abicim... Bende forumumuzdaki tüm bayanların, bay eşlerinin/annelerinin/kız kardeşlerinin gününü kutluyorum
teşekkürler abicim... Bende forumumuzdaki tüm bayanların, bay eşlerinin/annelerinin/kız kardeşlerinin gününü kutluyorum
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 8 Mrt 2010 #24 Bi gün önce doğsaymışım kadınlar günüyle beraber doğuyomuşum şans işte Burdan herkesin kadınlar gününü kutluyorum
Bi gün önce doğsaymışım kadınlar günüyle beraber doğuyomuşum şans işte Burdan herkesin kadınlar gününü kutluyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 8 Mrt 2010 #25 Kadınlarımız baş tacı. Sadece 8 Mart değil hergün hatırlanmalı hergün önemsenmeli. Tüm kadınların kadınlar gününü gönülden kutluyorum.... Gün kutlamasından sonra bu konuyu belirli gün ve haftalara taşıyalım
Kadınlarımız baş tacı. Sadece 8 Mart değil hergün hatırlanmalı hergün önemsenmeli. Tüm kadınların kadınlar gününü gönülden kutluyorum.... Gün kutlamasından sonra bu konuyu belirli gün ve haftalara taşıyalım
Suskun V.I.P V.I.P 8 Mrt 2010 #26 Analarımız, bacılarımız hayatımızın yarısı hatta çok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Günü’nü kutluyorum.
Analarımız, bacılarımız hayatımızın yarısı hatta çok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Günü’nü kutluyorum.