merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 10 Ock 2019 #24 Canlılara eziyet eden (insan-hayvan-bitki) insanlar.
BeReNN Alyam? Özel üye 13 Ock 2019 #25 AybüKe dediki: Ev işleri Genişletmek için tıklayın... Olabilme ihtimali varmı ya olsa keşke
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 4 Mys 2021 #27 Aslan Parçası dediki: Aşk acısı ve sırtlanlar.. Genişletmek için tıklayın... Aşk acısını anladımda sırtlankar beden acaba
Aslan Parçası dediki: Aşk acısı ve sırtlanlar.. Genişletmek için tıklayın... Aşk acısını anladımda sırtlankar beden acaba
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 4 Mys 2021 #28 bu dediklerinizin bir tanesi olmazsa ötekinin degerini hic anlamazdik bence birakin hepsi olsun
Enda Neylersin!!! V.I.P 4 Mys 2021 #30 Bence aşk yok olsun zaten kimse değerini bilmiyor sevenler hep üzülüyor Şaka bir yana sahtekar insanlar yok olsun ,seviyorum deyip te çekip gidenler yok olsun ,o gönülü oyuncak edenler yok olsun,hastalıklar yok olsun
Bence aşk yok olsun zaten kimse değerini bilmiyor sevenler hep üzülüyor Şaka bir yana sahtekar insanlar yok olsun ,seviyorum deyip te çekip gidenler yok olsun ,o gönülü oyuncak edenler yok olsun,hastalıklar yok olsun