EdAaA Üye 29 Nsn 2010 #33 TÜRKMENOĞLU dediki: Balık ziyafeti verirdim kendime Genişletmek için tıklayın... Canım saol yaa verdiğin cevapla güldürdün benii Bende sana katılırdım o zaman, tabii balık ziyafetini tek başına yapmayı düşünüyorsan o başka...
TÜRKMENOĞLU dediki: Balık ziyafeti verirdim kendime Genişletmek için tıklayın... Canım saol yaa verdiğin cevapla güldürdün benii Bende sana katılırdım o zaman, tabii balık ziyafetini tek başına yapmayı düşünüyorsan o başka...
GöLGe Üstat 29 Nsn 2010 #34 EdAaA dediki: Canım saol yaa verdiğin cevapla güldürdün benii Bende sana katılırdım o zaman, tabii balık ziyafetini tek başına yapmayı düşünüyorsan o başka... Genişletmek için tıklayın... yok hayatım sensiz balığı ne yapayım bu karın tokluğunda hala midemi düşünüyorum yaa valla pes bana
EdAaA dediki: Canım saol yaa verdiğin cevapla güldürdün benii Bende sana katılırdım o zaman, tabii balık ziyafetini tek başına yapmayı düşünüyorsan o başka... Genişletmek için tıklayın... yok hayatım sensiz balığı ne yapayım bu karın tokluğunda hala midemi düşünüyorum yaa valla pes bana
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 6 Mys 2010 #35 şuan ki durumda 'yapamam' dediğim herşeyi yapardım kesinlikle..
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 23 Arl 2011 #37 bolca sigara içer birdaha görmeyeceğim için tadını çıkarırdım
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 1 Ock 2012 #38 Hemen ailemle vedalaşırdım yola koyulur ankaraya giderdim,içimde kalan söyleyemediğim herşeyin sorumlusu olan şahısa söyler sonra onu öldürür bende günün bitmesi beklemek için bir otele giderdim.
Hemen ailemle vedalaşırdım yola koyulur ankaraya giderdim,içimde kalan söyleyemediğim herşeyin sorumlusu olan şahısa söyler sonra onu öldürür bende günün bitmesi beklemek için bir otele giderdim.
felsefe_mi ...!... Özel üye 1 Ock 2012 #39 Göçmeden önce bir eğlenelim derim. Müzik-sigara-alkol üçlüsüne son kez veda ederdim
felsefe_mi ...!... Özel üye 1 Ock 2012 #40 Göçmeden önce bir eğlenelim derim. Müzik-sigara-alkol üçlüsüne son kez veda ederdim