felsefe_mi ...!... Özel üye 18 Hzr 2013 #21 eFSaNe_KaRTaL dediki: Mantıklı . Kastamonu şubesine talibim Genişletmek için tıklayın... Eylem 1 ay sürecekse Rize'de olmaz ama Adana da benim olsun
eFSaNe_KaRTaL dediki: Mantıklı . Kastamonu şubesine talibim Genişletmek için tıklayın... Eylem 1 ay sürecekse Rize'de olmaz ama Adana da benim olsun
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 18 Hzr 2013 #22 felsefe_mi dediki: Eylem 1 ay sürecekse Rize'de olmaz ama Adana da benim olsun Genişletmek için tıklayın... 15 Rize 15 Adana yap
felsefe_mi dediki: Eylem 1 ay sürecekse Rize'de olmaz ama Adana da benim olsun Genişletmek için tıklayın... 15 Rize 15 Adana yap
felsefe_mi ...!... Özel üye 18 Hzr 2013 #23 eFSaNe_KaRTaL dediki: 15 Rize 15 Adana yap Genişletmek için tıklayın... Mantıklı
felsefe_mi ...!... Özel üye 18 Hzr 2013 #24 Ethem Sarısülük'ün vefat ettiği yerde de artık bir durankadın ımız var
felsefe_mi ...!... Özel üye 18 Hzr 2013 #26 Yarınki akp açıklamasını şimdiden söyleyeyim. " Onlar durmaya devam etsin biz geleceğe emin adımlarla yürüyoruz
Yarınki akp açıklamasını şimdiden söyleyeyim. " Onlar durmaya devam etsin biz geleceğe emin adımlarla yürüyoruz
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 18 Hzr 2013 #27 İki kişi de tam yanına durmuş . Nemalanmayın arkadaş birşeyde de .
felsefe_mi ...!... Özel üye 18 Hzr 2013 #30 Ya zaten çıksınlar adamın yanında... Çok mu durmak istiyorlar. Farklı noktalarda gidip durun