cemree =)=) V.I.P 25 Arl 2012 #11 MeRciMeK dediki: İşte bunun için zorluyodum Genişletmek için tıklayın... Öyleyse amacına ulaştın canım
MeRciMeK dediki: İşte bunun için zorluyodum Genişletmek için tıklayın... Öyleyse amacına ulaştın canım
MeRciMeK V.I.P V.I.P 25 Arl 2012 #12 Resimler bi önceki sayfadaymış görmedim bekliyorum daha Güzelmiş parmağı baya bantlamışsın Denerim ama şu sıralar sabrım çok yüksek değil sadece dümdüz oje sürebilmeyi yetiyor oda bazen Teşekkürlerrrrrrr
Resimler bi önceki sayfadaymış görmedim bekliyorum daha Güzelmiş parmağı baya bantlamışsın Denerim ama şu sıralar sabrım çok yüksek değil sadece dümdüz oje sürebilmeyi yetiyor oda bazen Teşekkürlerrrrrrr
cemree =)=) V.I.P 25 Arl 2012 #13 MeRciMeK dediki: Resimler bi önceki sayfadaymış görmedim bekliyorum daha Güzelmiş parmağı baya bantlamışsın Denerim ama şu sıralar sabrım çok yüksek değil sadece dümdüz oje sürebilmeyi yetiyor oda bazen Teşekkürlerrrrrrr Genişletmek için tıklayın... Önemli değiiill =)))
MeRciMeK dediki: Resimler bi önceki sayfadaymış görmedim bekliyorum daha Güzelmiş parmağı baya bantlamışsın Denerim ama şu sıralar sabrım çok yüksek değil sadece dümdüz oje sürebilmeyi yetiyor oda bazen Teşekkürlerrrrrrr Genişletmek için tıklayın... Önemli değiiill =)))
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 30 Eyl 2014 #14 @cemree bugün bi türlü olmadı bu Suyunu tutturamadım diye dimi ya hemen donuyo yada suda eriyo çok inatlaştım ama olmadı
@cemree bugün bi türlü olmadı bu Suyunu tutturamadım diye dimi ya hemen donuyo yada suda eriyo çok inatlaştım ama olmadı
cemree =)=) V.I.P 1 Ekm 2014 #15 nazenin dediki: @cemree bugün bi türlü olmadı bu Suyunu tutturamadım diye dimi ya hemen donuyo yada suda eriyo çok inatlaştım ama olmadı Genişletmek için tıklayın... Neden öyle oldu acaba ben suyu normal çeşmeden almıştım ne soğuktu nede sıcak
nazenin dediki: @cemree bugün bi türlü olmadı bu Suyunu tutturamadım diye dimi ya hemen donuyo yada suda eriyo çok inatlaştım ama olmadı Genişletmek için tıklayın... Neden öyle oldu acaba ben suyu normal çeşmeden almıştım ne soğuktu nede sıcak
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 1 Ekm 2014 #16 cemree dediki: Neden öyle oldu acaba ben suyu normal çeşmeden almıştım ne soğuktu nede sıcak Genişletmek için tıklayın... Çeşmeden aldım bende olmayınca ılıştırdım olmadı az sogugunu denedim yine olmadı ilk damlattığım hemen kabuklaşıyo şekil vermeme engel oluyo
cemree dediki: Neden öyle oldu acaba ben suyu normal çeşmeden almıştım ne soğuktu nede sıcak Genişletmek için tıklayın... Çeşmeden aldım bende olmayınca ılıştırdım olmadı az sogugunu denedim yine olmadı ilk damlattığım hemen kabuklaşıyo şekil vermeme engel oluyo
cemree =)=) V.I.P 1 Ekm 2014 #17 çokmu bekletysun acaba bn hiç sorun yaşamamıştım ya ojeler suda direk yayıldı hızla şekil verdim sonrasında kabuklaştı
çokmu bekletysun acaba bn hiç sorun yaşamamıştım ya ojeler suda direk yayıldı hızla şekil verdim sonrasında kabuklaştı
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 1 Ekm 2014 #18 cemree dediki: çokmu bekletysun acaba bn hiç sorun yaşamamıştım ya ojeler suda direk yayıldı hızla şekil verdim sonrasında kabuklaştı Genişletmek için tıklayın... Çok değil ard ardına damlatıp hemen yapıyorum .. Neyse vakit ayırıp denicem yine yapıcam illaki
cemree dediki: çokmu bekletysun acaba bn hiç sorun yaşamamıştım ya ojeler suda direk yayıldı hızla şekil verdim sonrasında kabuklaştı Genişletmek için tıklayın... Çok değil ard ardına damlatıp hemen yapıyorum .. Neyse vakit ayırıp denicem yine yapıcam illaki
cemree =)=) V.I.P 1 Ekm 2014 #19 nazenin dediki: Çok değil ard ardına damlatıp hemen yapıyorum .. Neyse vakit ayırıp denicem yine yapıcam illaki Genişletmek için tıklayın... umarım olur canım çok güzel oluyo
nazenin dediki: Çok değil ard ardına damlatıp hemen yapıyorum .. Neyse vakit ayırıp denicem yine yapıcam illaki Genişletmek için tıklayın... umarım olur canım çok güzel oluyo
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 1 Ekm 2014 #20 cemree, post: 814642, member: 66288"]umarım olur canım çok güzel oluyo Genişletmek için tıklayın... Oldurup sana göstericem
cemree, post: 814642, member: 66288"]umarım olur canım çok güzel oluyo Genişletmek için tıklayın... Oldurup sana göstericem