Enda Neylersin!!! V.I.P 2 Ock 2022 #1 Bilim insanları, kötü anıların silinmesinde yardımcı olacağı düşünülen bir protein keşfetti Ve böyle bir imkânınız olsa hafızanızdan hangi olayın silinmesini istersiniz?
Bilim insanları, kötü anıların silinmesinde yardımcı olacağı düşünülen bir protein keşfetti Ve böyle bir imkânınız olsa hafızanızdan hangi olayın silinmesini istersiniz?
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 6 Ock 2022 #2 bu konuyu okuyunca bir çok kötü hatıram aklıma geldi..benim hatamla olanlar kalsın çaresiz kaldığım kötü ne varsa silinsin isterim..
bu konuyu okuyunca bir çok kötü hatıram aklıma geldi..benim hatamla olanlar kalsın çaresiz kaldığım kötü ne varsa silinsin isterim..
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Ock 2022 #4 violeta dediki: Komple baştan başlıyım ben hayata ya öyle sildirmekle olmaz Genişletmek için tıklayın... Güzel olurdu ablacım
violeta dediki: Komple baştan başlıyım ben hayata ya öyle sildirmekle olmaz Genişletmek için tıklayın... Güzel olurdu ablacım
Blue_Darkness Üye 10 Ock 2022 #5 Burada anlatamayacağım bir olay hani lanet olsun o güne derler ya işte...