Elinde bir fincan kahve

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri

Elinde bir fincan kahve yudumlarken pencereden dışarı bakıyorsun.​

Sabahın erken saatleri ve güneş yeni doğuyor. Gökyüzü güzel bir turuncu ve pembe renge bürünmüş. Hava serin ve ferahlatıcı. Kahvenin sıcaklığı ve kokusu seni rahatlatıyor.​

Her şey bir fincan kahveyle başladı.

Bir yudum daha kahve alıyorsun ve düşünmeye başlıyorsun. Dün olanları düşünüyorsun. Bugün yapman gerekenleri düşünüyorsun. Gelecek için planlar yapıyorsun.
Kahven bitmek üzere. Fincanı lavaboya koyuyorsun ve pencereden dışarı bakmaya devam ediyorsun. Güneş artık gökyüzünde yükseliyor ve hava ısınmaya başlıyor. Kuşlar cıvıldıyor ve rüzgar ağaçların yapraklarını hışırdatıyor.
Her şey bir fincan kahveyle başladı.

Yeni bir güne başlamak üzeresin. Kendini enerjik ve motive hissediyorsun. Kahvenin sana verdiği enerjiyle dünyayı ele geçirmeye hazır gibisin.
Dışarı çıkmaya karar veriyorsun. Kapıdan çıkıp sokakta yürümeye başlıyorsun. Hava güzel ve güneş parlıyor. Sokaklar insanlarla dolu. Herkes bir yere gidiyor ve bir şeyler yapıyor.
3.jpg

Sen de bir yere gitmek istiyorsun. Ama nereye gideceğini bilmiyorsun. Aniden bir park görüyorsun. Parka girip bir banka oturuyorsun.
Güneşin tadını çıkarıyorsun. Etrafındaki insanları izliyorsun. Çocuklar oyun oynuyor. Köpekler gezdiriliyor. Yaşlılar sohbet ediyor.
Herkes mutlu ve huzurlu görünüyor. Sen de mutlu ve huzurlu hissediyorsun. Kahvenin sana verdiği iyi his hala devam ediyor.
4.jpg

Bir süre daha parkta oturuyorsun. Sonra kalkıp eve doğru yürümeye başlıyorsun. Eve girer girmez mutfağa gidiyorsun ve kendine bir fincan kahve daha yapıyorsun.
5.jpg

Kahvenin tadını çıkararak pencereden dışarı bakıyorsun. Gün batıyor ve gökyüzü güzel bir kırmızı ve mor renge bürünüyor. Hava serinliyor.
Kahven bitmek üzere. Fincanı lavaboya koyuyorsun ve pencereden dışarı bakmaya devam ediyorsun. Gün bitti ve yeni bir gün başlayacak.
Yarın neler olacağını merak ediyorsun.
6.jpg
 
Top