ShadoW Katılımcı 1 Ock 2008 #1 Arkadaslar elinizde sihirli degnek olsaydi neler yapmak ya da neleri degistirmek isterdiniz ?? bu mesela TURKIYE ' nin ekonomisini degistirmekk...
Arkadaslar elinizde sihirli degnek olsaydi neler yapmak ya da neleri degistirmek isterdiniz ?? bu mesela TURKIYE ' nin ekonomisini degistirmekk...
ShadoW Katılımcı 3 Ock 2008 #3 Ilk isim PKK ve amerika ' nin isini bitirmek olur !! VE TURKIYE ' yi buyulturdum... Amerika ' yi TURKIYE yapardim NEREDE O GUNLERR ??!!
Ilk isim PKK ve amerika ' nin isini bitirmek olur !! VE TURKIYE ' yi buyulturdum... Amerika ' yi TURKIYE yapardim NEREDE O GUNLERR ??!!
çılgınım_www Forum Tutkunu 6 Ock 2008 #4 sihirli değnek elimde olsaydı dünyadaki bütün sesleri durdurur sadece ben konuşurdum
ShadoW Katılımcı 7 Ock 2008 #7 çılgınım_www dediki: sihirli değnek elimde olsaydı dünyadaki bütün sesleri durdurur sadece ben konuşurdum Genişletmek için tıklayın... Walla cilgin beni susturamazsin !! Susmam ben yaa !! Butun dunyayi MUSLUMAN yapardim !
çılgınım_www dediki: sihirli değnek elimde olsaydı dünyadaki bütün sesleri durdurur sadece ben konuşurdum Genişletmek için tıklayın... Walla cilgin beni susturamazsin !! Susmam ben yaa !! Butun dunyayi MUSLUMAN yapardim !
Kassandra Usta 8 Ock 2008 #8 ayhh süper olurdu neler yapmazdımkiiiiii çelik yapılar finaline bi dokundururudum şak AA projeye bi tık şak AA... çok bencilce oldu sizin istekler arasında ama şartlar gereği
ayhh süper olurdu neler yapmazdımkiiiiii çelik yapılar finaline bi dokundururudum şak AA projeye bi tık şak AA... çok bencilce oldu sizin istekler arasında ama şartlar gereği
ShadoW Katılımcı 8 Ock 2008 #10 Guzeldi AngeL Walla aynisi fikrim degismeyecek BUTUN DUNYAYI MUSLUMAN YAPARDIM !!