Celal28- Forum Gururu 11 Ock 2008 #11 Elimde O Değnek Olsaydi Sedami Yanima Alirdim Sonsuza Dekte Birakmazdim Offf Offf Bitermi Bu Hasre Bu özlem((
Elimde O Değnek Olsaydi Sedami Yanima Alirdim Sonsuza Dekte Birakmazdim Offf Offf Bitermi Bu Hasre Bu özlem((
ShadoW Katılımcı 12 Ock 2008 #12 Hayirdir celall ?? Ne bu hasret ? Butun dunyayi butun pisliklerden ve felaketlerden korurdum...
Celal28- Forum Gururu 12 Ock 2008 #13 Seviyorum Kardesim Özlem Cekiyoz Bitermi Bizim Bu Askerlik Bütün Sevenleri Kavuşması İçin Çalışırdım Onlar Mutlu Olduklarında Ülkedeki En Büyük Sorun Kavgalar Cinayetler Olmaz
Seviyorum Kardesim Özlem Cekiyoz Bitermi Bizim Bu Askerlik Bütün Sevenleri Kavuşması İçin Çalışırdım Onlar Mutlu Olduklarında Ülkedeki En Büyük Sorun Kavgalar Cinayetler Olmaz
ShadoW Katılımcı 12 Ock 2008 #14 evet.... Sen su an askerdesin yani oyle mi ?? Butun sevenleri kavustururdum...
ruhwer Üye 12 Ock 2008 #16 O değnekle ülke liderlerinin kafalarına, kıçlarına vururdumki ülkelerini Cenabı Allahın rızasını gözeterek yönetsinler....
O değnekle ülke liderlerinin kafalarına, kıçlarına vururdumki ülkelerini Cenabı Allahın rızasını gözeterek yönetsinler....
chatlak Üye 15 Nsn 2008 #17 eger elimde sihirli deynek olsaydı ilk başta nevle tanışmak isterdim sonrada dünyayı kötülüklerden kurtarırdım
eger elimde sihirli deynek olsaydı ilk başta nevle tanışmak isterdim sonrada dünyayı kötülüklerden kurtarırdım