~meLek~ GalataSaray'ım 20 Ags 2013 #75 Eğer böyle bir fırsatım olsaydı insanların aklını okuyabilmeyi,bnim hakkında düşündüklerini öğrenmeyi çok isterdim..
Eğer böyle bir fırsatım olsaydı insanların aklını okuyabilmeyi,bnim hakkında düşündüklerini öğrenmeyi çok isterdim..
limonata Özel Üye Özel üye 20 Ags 2013 #77 dışarıdaki köpeği kurda çevirirdim dolunay da yok ulumayı keserdi bi ihtimal
dderya kOkOşŞ V.I.P 1 Ock 2014 #78 hep 18'imde kalırdım... tabii mutluluğumu koruma altına alıp, yüzüm güldünde bile kaybolamayan garip hüznümü çekip silerdim bedenimden, zihnimden, fikrimden...
hep 18'imde kalırdım... tabii mutluluğumu koruma altına alıp, yüzüm güldünde bile kaybolamayan garip hüznümü çekip silerdim bedenimden, zihnimden, fikrimden...
felsefe_mi ...!... Özel üye 9 Ock 2014 #79 İlk önce yok edilecek insanlar listesi çıkarır sonra da tek tek dünyadan postalardım... Bak yaaa hayali bile güzel geldi
İlk önce yok edilecek insanlar listesi çıkarır sonra da tek tek dünyadan postalardım... Bak yaaa hayali bile güzel geldi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 9 Ock 2014 #80 Önce bi ünv. dönemlerine dönerim halletmem gereken bişeyler vardı da