• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

En beğenmediiniz erkek yada kız tiplemeleri???

nanelimon korkar cesaretsiz kendi kararını almaktan yoksun ve baskalarına bağımlı yaşıyan erkeklerden nefret ederim insan haksızken bile kendini savunabilmeli kendince her yaptığının bir mantığı vardır :D

kızlardada çıtkırıldım ve emo tipi konuşan kızlardan nefret ederim

nanelimon korkar cesaretsiz kendi kararını almaktan yoksun ve baskalarına bağımlı yaşıyan erkeklerden nefret ederim insan haksızken bile kendini savunabilmeli kendince her yaptığının bir mantığı vardır :D

kızlardada çıtkırıldım ve emo tipi konuşan kızlardan nefret ederim

E moo :D:D
Konuşmaları iğrenç ama kendileride süper be :D

Erkek tiplememi açıklıyorum :D
Sakız çiğneyen ve çekirdek yiyen erkeklerden gıcık kaparım

Erkekler: sivri topuk ayakkabı beyaz çorap boyunda kocaman kolye ruh olarak ise kendini fade edemeyen yalancı gösterişşi seven vb.... uzar gider. :)
Bayanlar:boya küpüne düşmüş gibi makyaj kumaş yetmemiş gibi etek(veya elbise) yürüyemecek hale getiren jeanlar.denizsiz bir yerde denize gidecek gibi giyinen ruh olarak ise şımarık yalancı bencil..... diye devam eder :)

Erkeklerde - beyaz çorap giyenleri.. Göz zevkimi bozuyorlar
Kızlarda - Kotu çizmenin içine sokanları.. Püfsss :( Bi gidin ya!!!

bizim köylerde kaba bir söz vardır afedersiniz yediğini it yemez bagını bit yemez derler..işte o durumdaki insanların kendilerini olduklarından fazla göstermeleri..

Geri