G Girayhan Usta 16 Şbt 2007 #1 Hayatınızın son gününü yaşadığınızı öğrenseniz yapacağınız en büyük çılgınlık ne olurdu?
cırcırböcee V.I.P V.I.P 16 Şbt 2007 #2 Hayatımın son gününü yaşadığımı bilsem aklım çılgınlıkta olmazdı ama madem hayal kuruyoruz bu konuyu paylaşmayım bende kalsın hayallerim
Hayatımın son gününü yaşadığımı bilsem aklım çılgınlıkta olmazdı ama madem hayal kuruyoruz bu konuyu paylaşmayım bende kalsın hayallerim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 17 Şbt 2007 #5 ) En sevdigim birine evin catisina cikip seni seviyorum diye haykirmak olurdu :9
kelebek -ütopik- V.I.P 17 Şbt 2007 #6 çılgınlık olmaz ama görmek isteyip göremediklerimi muhakkak görürdüm heralde
retkit Üyecik 26 Şbt 2007 #7 Sanırım sıradan bir günmüş gibi geçirirdim...Bence en mantıklı çılgınlık bu olur...son parayla alınan piyango gibi....Konuyu açan dostuma teşekkürler...
Sanırım sıradan bir günmüş gibi geçirirdim...Bence en mantıklı çılgınlık bu olur...son parayla alınan piyango gibi....Konuyu açan dostuma teşekkürler...
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 11 Mrt 2007 #8 Kendime bir tabanca alıp,ne kadar piskopat geçinen varsa hepsini temizlerdim.Yakındır yakın.
esmer23 Katılımcı 28 Hzr 2007 #9 sanırım vedalaşmalarla geçerdi belli etmeden geçerken uğradım sonra ölüyorsun herkes arkandan bahsediyor daha dün gördüm onu ıykk gece gece çok ağır konu oldu neyse
sanırım vedalaşmalarla geçerdi belli etmeden geçerken uğradım sonra ölüyorsun herkes arkandan bahsediyor daha dün gördüm onu ıykk gece gece çok ağır konu oldu neyse