yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 28 Hzr 2007 #11 ahbeabi dediki: Oturup Beklerdim Ne çılgınlık ama değilmi? Genişletmek için tıklayın... Bu cilginlik degil tam bir tenbellik )
ahbeabi dediki: Oturup Beklerdim Ne çılgınlık ama değilmi? Genişletmek için tıklayın... Bu cilginlik degil tam bir tenbellik )
ahbeabi Uzman 29 Hzr 2007 #12 yesim434 dediki: Bu cilginlik degil tam bir tenbellik ) Genişletmek için tıklayın... Çalışkan olmak sonucu değiştirmeyeceğine göre Tenbellik En İyisi
yesim434 dediki: Bu cilginlik degil tam bir tenbellik ) Genişletmek için tıklayın... Çalışkan olmak sonucu değiştirmeyeceğine göre Tenbellik En İyisi
__nUrAy__ Usta 21 Şbt 2008 #16 En büyük çılgınlık zaten hayatımın son gününü yaşıyor olmam. Bol bol dua ederdim
Kassandra Usta 24 Şbt 2008 #17 Pek de çılgınlık sayılmaz ama sanırım paraşütle atlardım hep merak etmişimdir.... Havada yüzmek gibi bişey olsa gerek....
Pek de çılgınlık sayılmaz ama sanırım paraşütle atlardım hep merak etmişimdir.... Havada yüzmek gibi bişey olsa gerek....