dderya kOkOşŞ V.I.P 26 Ags 2017 #11 Sevgililer. özellikle de toplum içinde vocık vıcık olanlar çok pissinz hayir 80 yaşnda degilim ama nefret ediyorum işteee
Sevgililer. özellikle de toplum içinde vocık vıcık olanlar çok pissinz hayir 80 yaşnda degilim ama nefret ediyorum işteee
Ella Katılımcı 7 Eyl 2017 #12 Uykumun olur olmaz bozulmasina gicik olurum. Hic calmayan tel mesela uykuya dalinca calmaya baslar, yada hic olmadik anda telefonun sarji biter kapanir.bazen kendimedr gicik olurum ama neyse
Uykumun olur olmaz bozulmasina gicik olurum. Hic calmayan tel mesela uykuya dalinca calmaya baslar, yada hic olmadik anda telefonun sarji biter kapanir.bazen kendimedr gicik olurum ama neyse
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 16 Ekm 2017 #15 Çayımın bitmesine gıcık oluyorum kim dolduracak şimdi
buhurdan Özel Üye Özel üye 16 Ekm 2017 #16 KıRMıZı dediki: Çayımın bitmesine gıcık oluyorum kim dolduracak şimdi Genişletmek için tıklayın... doldur da içelim hadi
KıRMıZı dediki: Çayımın bitmesine gıcık oluyorum kim dolduracak şimdi Genişletmek için tıklayın... doldur da içelim hadi
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 16 Ekm 2017 #17 buhurdan dediki: doldur da içelim hadi Genişletmek için tıklayın... Sen doldur içelim