GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 6 Tem 2021 #61 Lelis dediki: Ya ne alakası var şu an en zengin ben olduğum için gerek duymadığım için öyle dedim sen değil de başkası olsaydı yine aynı şeyi söylerdim abicim Genişletmek için tıklayın... Yollayin artik odullerimi ya birazda ben zengin olayim
Lelis dediki: Ya ne alakası var şu an en zengin ben olduğum için gerek duymadığım için öyle dedim sen değil de başkası olsaydı yine aynı şeyi söylerdim abicim Genişletmek için tıklayın... Yollayin artik odullerimi ya birazda ben zengin olayim
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Tem 2021 #62 GüLüCüKツ dediki: Yollayin artik odullerimi ya birazda ben zengin olayim Genişletmek için tıklayın... Sakin kafayla bakmam lazım @YoRuMSuZ bir tarif etse geçen tesadüf eseri açtım sonra kapandı bir daha bulamadım ya aslında eskiden yapıyordum bağış işini
GüLüCüKツ dediki: Yollayin artik odullerimi ya birazda ben zengin olayim Genişletmek için tıklayın... Sakin kafayla bakmam lazım @YoRuMSuZ bir tarif etse geçen tesadüf eseri açtım sonra kapandı bir daha bulamadım ya aslında eskiden yapıyordum bağış işini
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 6 Tem 2021 #63 Lelis dediki: Ya ne alakası var şu an en zengin ben olduğum için gerek duymadığım için öyle dedim sen değil de başkası olsaydı yine aynı şeyi söylerdim abicim Genişletmek için tıklayın... Günah benden gitti gönderin gelsin paracukları
Lelis dediki: Ya ne alakası var şu an en zengin ben olduğum için gerek duymadığım için öyle dedim sen değil de başkası olsaydı yine aynı şeyi söylerdim abicim Genişletmek için tıklayın... Günah benden gitti gönderin gelsin paracukları
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 6 Tem 2021 #64 Hiç tartışmayın ben alırım.gönderin bana leri nede olsa.sondan 2. Olmuşum
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 6 Tem 2021 #65 KaderKatibi dediki: Günah benden gitti gönderin gelsin paracukları Genişletmek için tıklayın... Aynen gorursen al, dayak gorursen kaç
KaderKatibi dediki: Günah benden gitti gönderin gelsin paracukları Genişletmek için tıklayın... Aynen gorursen al, dayak gorursen kaç
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 6 Tem 2021 #66 GüLüCüKツ dediki: Aynen gorursen al, dayak gorursen kaç Genişletmek için tıklayın... Aynen katılıyorum canım sana
GüLüCüKツ dediki: Aynen gorursen al, dayak gorursen kaç Genişletmek için tıklayın... Aynen katılıyorum canım sana
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Tem 2021 #67 Çağlayağmur dediki: Hiç tartışmayın ben alırım.gönderin bana leri nede olsa.sondan 2. Olmuşum Genişletmek için tıklayın... Olur xanım elim değmişken sana da yollarız elimize mi yapışacak
Çağlayağmur dediki: Hiç tartışmayın ben alırım.gönderin bana leri nede olsa.sondan 2. Olmuşum Genişletmek için tıklayın... Olur xanım elim değmişken sana da yollarız elimize mi yapışacak
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 6 Tem 2021 #68 Lelis dediki: Olur xanım elim değmişken sana da yollarız elimize mi yapışacak Genişletmek için tıklayın... Oh mis mis.gelsin ler Canım şaka takılıyorum biliyorsun maksat eğlence olsun.
Lelis dediki: Olur xanım elim değmişken sana da yollarız elimize mi yapışacak Genişletmek için tıklayın... Oh mis mis.gelsin ler Canım şaka takılıyorum biliyorsun maksat eğlence olsun.
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Tem 2021 #69 Çağlayağmur dediki: Oh mis mis.gelsin ler Canım şaka takılıyorum biliyorsun maksat eğlence olsun. Genişletmek için tıklayın... Olsun ya şaka maka ben ciddiye alırım yarın unutmazsam bende söz yarışmasını başlatacağım bakarsın orada da sen birinci olmuşssun
Çağlayağmur dediki: Oh mis mis.gelsin ler Canım şaka takılıyorum biliyorsun maksat eğlence olsun. Genişletmek için tıklayın... Olsun ya şaka maka ben ciddiye alırım yarın unutmazsam bende söz yarışmasını başlatacağım bakarsın orada da sen birinci olmuşssun
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 6 Tem 2021 #70 Lelis dediki: Olsun ya şaka maka ben ciddiye alırım yarın unutmazsam bende söz yarışmasını başlatacağım bakarsın orada da sen birinci olmuşssun Genişletmek için tıklayın... Aaa ben katılmıştım.bile demi ona o gelsin birincilik
Lelis dediki: Olsun ya şaka maka ben ciddiye alırım yarın unutmazsam bende söz yarışmasını başlatacağım bakarsın orada da sen birinci olmuşssun Genişletmek için tıklayın... Aaa ben katılmıştım.bile demi ona o gelsin birincilik