aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 20 Tem 2013 #14 +Ne yapıyorsun? -Telefonla konuşuyorum.. +Aaa sizin telefon konuşuyor mu?
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 20 Tem 2013 #15 *Apartmanın 5. katından radyo düşmüş parçalanmamış neden? Çünkü radyo hafif müzik çalıyormuş.
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 20 Tem 2013 #16 *Adamın biri apartmandan atlamak istemiş.Son anda aşağıdan bi şey geçmiş.Adam atlamamış. - Ne geçmiş? - Vazgeçmiş! *Fareler neden hava alanında dolaşmaz? - Çünkü orda pist var. *Ayda 500 milyar para kazanmak ister misin? - O zaman Ay'a git.
*Adamın biri apartmandan atlamak istemiş.Son anda aşağıdan bi şey geçmiş.Adam atlamamış. - Ne geçmiş? - Vazgeçmiş! *Fareler neden hava alanında dolaşmaz? - Çünkü orda pist var. *Ayda 500 milyar para kazanmak ister misin? - O zaman Ay'a git.
K kobim Üye 30 Ksm 2013 #17 süper ya. abi siz nesinizya ya böyle espirimi olur. Düzenleyen yönetici: 18 Arl 2016
-araz- EYVALLAH... V.I.P 24 Arl 2016 #19 KelMamut dediki: Dönerse senindir, iskenderse benim Genişletmek için tıklayın... ayy bu cok kotuyduuu ☺
KelMamut dediki: Dönerse senindir, iskenderse benim Genişletmek için tıklayın... ayy bu cok kotuyduuu ☺
OBir MEB Özel üye 2 Hzr 2018 #20 Filler neden büyükk, gri ve kırışıktır? Çünkü ufak, beyaz ve yuvarlak olsalardı aspirin olurlardı