Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Arl 2020 #21 KaderKatibi dediki: Orda bitane var söyleyince Allah göstermesin ya yanlış telaffuz etsem ??? Genişletmek için tıklayın... Ne olur dersin
KaderKatibi dediki: Orda bitane var söyleyince Allah göstermesin ya yanlış telaffuz etsem ??? Genişletmek için tıklayın... Ne olur dersin
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 25 Arl 2020 #22 AybüKe dediki: Ne olur dersin Genişletmek için tıklayın... Hah haaaa çok kötü çok kötüü????? @yesim434 telaffuz edebiliyormuş ama inanmam ?
AybüKe dediki: Ne olur dersin Genişletmek için tıklayın... Hah haaaa çok kötü çok kötüü????? @yesim434 telaffuz edebiliyormuş ama inanmam ?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 25 Arl 2020 #23 KaderKatibi dediki: Hah haaaa çok kötü çok kötüü????? @yesim434 telaffuz edebiliyormuş ama inanmam ? Genişletmek için tıklayın... haha söyle bakalim ben görmedim ))))))))))
KaderKatibi dediki: Hah haaaa çok kötü çok kötüü????? @yesim434 telaffuz edebiliyormuş ama inanmam ? Genişletmek için tıklayın... haha söyle bakalim ben görmedim ))))))))))
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 25 Arl 2020 #24 yesim434 dediki: haha söyle bakalim ben görmedim )))))))))) Genişletmek için tıklayın... Dilim dönmüyo ???
yesim434 dediki: haha söyle bakalim ben görmedim )))))))))) Genişletmek için tıklayın... Dilim dönmüyo ???
Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Arl 2020 #25 yesim434 dediki: haha söyle bakalim ben görmedim )))))))))) Genişletmek için tıklayın... Ben de görmedim???
yesim434 dediki: haha söyle bakalim ben görmedim )))))))))) Genişletmek için tıklayın... Ben de görmedim???
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 25 Arl 2020 #26 Ne yani butun sözlerimi okuyalim ya ))))))) ay hic ugrasamam )
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 16 Ock 2021 #27 Anam Bağda, Öküz Dağda, At Harmanda, İnek Damda.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 16 Ock 2021 #28 Ben Bademe Baktım, Badem Bana Baktı; Ben Bademden Bıktım, Badem Benden Bıktı.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 16 Ock 2021 #29 yesim434 dediki: )) haha kendine güvenen varmi bunu bir defada söyleye bilen ) Genişletmek için tıklayın... süyleyecektim ama dilim dügüm oldu konusamiyorum ))))
yesim434 dediki: )) haha kendine güvenen varmi bunu bir defada söyleye bilen ) Genişletmek için tıklayın... süyleyecektim ama dilim dügüm oldu konusamiyorum ))))
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 17 Ock 2021 #30 yilmaz27 dediki: süyleyecektim ama dilim dügüm oldu konusamiyorum )))) Genişletmek için tıklayın... ya komsum söyle söyle icinde kalmasin )
yilmaz27 dediki: süyleyecektim ama dilim dügüm oldu konusamiyorum )))) Genişletmek için tıklayın... ya komsum söyle söyle icinde kalmasin )