merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 8 Mrt 2016 #112 Birşeyler söylersin, karşındaki -"Derken?" şeklinde cevap verirya. Allah yarattı demeyecen, vuracan kırbacı vuracan kırbacı
Birşeyler söylersin, karşındaki -"Derken?" şeklinde cevap verirya. Allah yarattı demeyecen, vuracan kırbacı vuracan kırbacı
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 8 Mrt 2016 #113 Nereye gidiyorsun
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 26 Hzr 2016 #115 çocukken "anneni mi daha çok seviyorsun, babani mi?" öğrenciyken "sınav nasıl gecti? kaç bekliyorsun?" şimdilerde "Ne zaman evlencen? hadi hadi vardır hayatinda biri."
çocukken "anneni mi daha çok seviyorsun, babani mi?" öğrenciyken "sınav nasıl gecti? kaç bekliyorsun?" şimdilerde "Ne zaman evlencen? hadi hadi vardır hayatinda biri."
MeRciMeK V.I.P V.I.P 16 Eyl 2017 #117 Teyzelerimizin klasik soruları tabiki Ee su ne zaman bu ne zamanlı sorular
S She Özel Üye Özel üye 27 Hzr 2018 #119 Okul bitt ee Ne zaman evleniyorsun yasin geldi ve geciyo diye soranlaraa . Gicik oluyorum sanane diyesim varrrr
Okul bitt ee Ne zaman evleniyorsun yasin geldi ve geciyo diye soranlaraa . Gicik oluyorum sanane diyesim varrrr