Sulem Katılımcı 30 Ock 2009 #11 çilek+muz+portakal+mandalin+elma+armut benimki sizinkine göre çok olabilir ama en çok ben bunları seviyorum
çilek+muz+portakal+mandalin+elma+armut benimki sizinkine göre çok olabilir ama en çok ben bunları seviyorum
jeriko Özel Üye Özel üye 9 Şbt 2009 #12 Muz ,çilek,kavun-karpuz,elma,armut,üzüm Tabi bunların tam olgun olanını ama armudun çok iyisi olmasa da olur.
Muz ,çilek,kavun-karpuz,elma,armut,üzüm Tabi bunların tam olgun olanını ama armudun çok iyisi olmasa da olur.
çılgınım_www Forum Tutkunu 13 Şbt 2009 #17 elma tabikide meyvelerin hepsini severim hemen hemen ama elmayı yerken ayrı bir haz ve sevgiyle hatta mutlulukla yiyorum üstüne su içiyorum
elma tabikide meyvelerin hepsini severim hemen hemen ama elmayı yerken ayrı bir haz ve sevgiyle hatta mutlulukla yiyorum üstüne su içiyorum
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Ock 2012 #19 Kiraz Portakal Karpuz Çilek Daha çok yaz meyvelerini severim ben
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 28 Ock 2012 #20 Kaysı,çilek,kiraz ,vişne,karpuz kavun geriye çok birşey bırakmadım sanırım seviyorum tüm meyvaları ayrıcalıklı olanları yazdım
Kaysı,çilek,kiraz ,vişne,karpuz kavun geriye çok birşey bırakmadım sanırım seviyorum tüm meyvaları ayrıcalıklı olanları yazdım