Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 17 Ock 2023 #17,271 Çağlayağmur dediki: Galatasaray Genişletmek için tıklayın... Sen de yanma abla bu konu lanetli giren çıkamıyor Beşiktaş
Çağlayağmur dediki: Galatasaray Genişletmek için tıklayın... Sen de yanma abla bu konu lanetli giren çıkamıyor Beşiktaş
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Ock 2023 #17,272 Sentinus dediki: Sen de yanma abla bu konu lanetli giren çıkamıyor Beşiktaş Genişletmek için tıklayın... Ama Galatasaray'a değerli kardeşim
Sentinus dediki: Sen de yanma abla bu konu lanetli giren çıkamıyor Beşiktaş Genişletmek için tıklayın... Ama Galatasaray'a değerli kardeşim
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 17 Ock 2023 #17,273 Çağlayağmur dediki: Ama Galatasaray'a değerli kardeşim Genişletmek için tıklayın... Bir seni Beşiktaşlı yapamadım abla ya Beşiktaş
Çağlayağmur dediki: Ama Galatasaray'a değerli kardeşim Genişletmek için tıklayın... Bir seni Beşiktaşlı yapamadım abla ya Beşiktaş
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Ock 2023 #17,275 Sentinus dediki: Bir seni Beşiktaşlı yapamadım abla ya Beşiktaş Genişletmek için tıklayın... Olmammm Galatasaray'dan vazgeçmem kardeşim. Ama evde 2. Takımı Bjk olan bir ufaklık var hadi gözün aydın
Sentinus dediki: Bir seni Beşiktaşlı yapamadım abla ya Beşiktaş Genişletmek için tıklayın... Olmammm Galatasaray'dan vazgeçmem kardeşim. Ama evde 2. Takımı Bjk olan bir ufaklık var hadi gözün aydın
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 17 Ock 2023 #17,276 Çağlayağmur dediki: Olmammm Galatasaray'dan vazgeçmem kardeşim. Ama evde 2. Takımı Bjk olan bir ufaklık var hadi gözün aydın Genişletmek için tıklayın... İşte bu güzel haber sevindim bak şimdi harbiden Beşiktaş
Çağlayağmur dediki: Olmammm Galatasaray'dan vazgeçmem kardeşim. Ama evde 2. Takımı Bjk olan bir ufaklık var hadi gözün aydın Genişletmek için tıklayın... İşte bu güzel haber sevindim bak şimdi harbiden Beşiktaş
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Ock 2023 #17,277 Sentinus dediki: İşte bu güzel haber sevindim bak şimdi harbiden Beşiktaş Genişletmek için tıklayın... Çok sevinme ama çünkü ilk takımı Galatasaray.
Sentinus dediki: İşte bu güzel haber sevindim bak şimdi harbiden Beşiktaş Genişletmek için tıklayın... Çok sevinme ama çünkü ilk takımı Galatasaray.
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 17 Ock 2023 #17,278 Çağlayağmur dediki: Çok sevinme ama çünkü ilk takımı Galatasaray. Genişletmek için tıklayın... İleri de Beşiktaşlı olur Beşiktaş
Çağlayağmur dediki: Çok sevinme ama çünkü ilk takımı Galatasaray. Genişletmek için tıklayın... İleri de Beşiktaşlı olur Beşiktaş
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 17 Ock 2023 #17,279 Sentinus dediki: İşte bu güzel haber sevindim bak şimdi harbiden Beşiktaş Genişletmek için tıklayın... Oy kiyamam bu gözyazlari besiktasi birakip Galatasa dönmek icin multikulturelle gözyasi olmali Ne olursa olsun illede Galatasaray olsun
Sentinus dediki: İşte bu güzel haber sevindim bak şimdi harbiden Beşiktaş Genişletmek için tıklayın... Oy kiyamam bu gözyazlari besiktasi birakip Galatasa dönmek icin multikulturelle gözyasi olmali Ne olursa olsun illede Galatasaray olsun
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Ock 2023 #17,280 Sentinus dediki: İleri de Beşiktaşlı olur Beşiktaş Genişletmek için tıklayın... Olmazzzz annesi olmadıysa oda olmaz . Bjk de baskı var ama GS de yok değişmesi için 5 yaşla inatlasilmaz kabullenilirki uyumlu olsun. Galatasaray
Sentinus dediki: İleri de Beşiktaşlı olur Beşiktaş Genişletmek için tıklayın... Olmazzzz annesi olmadıysa oda olmaz . Bjk de baskı var ama GS de yok değişmesi için 5 yaşla inatlasilmaz kabullenilirki uyumlu olsun. Galatasaray