Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 4 Eyl 2014 #5,012 teşekkür ederim kardeşim şükür olsun iyiyim sen nasılsın? Biraz karamsarlık var gibi geldi bu tarafa o taraftan? Galatasaray
teşekkür ederim kardeşim şükür olsun iyiyim sen nasılsın? Biraz karamsarlık var gibi geldi bu tarafa o taraftan? Galatasaray
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 4 Eyl 2014 #5,013 Tam üstüne bastın abla hiç beklemediğim ve en son istediğim şey başıma geldi sanırım abla Beşiktaş
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 4 Eyl 2014 #5,014 Hımmm o zaman bunun çaresine bakmalısın kardeşim Galatasaray
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 4 Eyl 2014 #5,015 Bakacak bir şey kalmadı ki ablam. Ben mavi idim o gri. Benimde rengimi bozdu. Çok yazacak şey var ama artık yazmıyorum Beşiktaş
Bakacak bir şey kalmadı ki ablam. Ben mavi idim o gri. Benimde rengimi bozdu. Çok yazacak şey var ama artık yazmıyorum Beşiktaş
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 4 Eyl 2014 #5,016 Hımm sen yapman gerekeni ve yapabileceklerini yapmışsan gerisi kişiye kalmış kardeşim. Biliyorsun değilmi yaşamak güzel karamsarlıkla karartma derim ben Galatasaray
Hımm sen yapman gerekeni ve yapabileceklerini yapmışsan gerisi kişiye kalmış kardeşim. Biliyorsun değilmi yaşamak güzel karamsarlıkla karartma derim ben Galatasaray
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 4 Eyl 2014 #5,017 Mutlaka abla yaşamak güzel ama onunla daha güzeldi. Hayırlısı artık. Son bir kere daha konuşacağım bakalım Beşiktaş
Mutlaka abla yaşamak güzel ama onunla daha güzeldi. Hayırlısı artık. Son bir kere daha konuşacağım bakalım Beşiktaş