K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 21 Eyl 2016 #1,415 bisküvi tatlısı.. yeğenim yapmış hatrı için yedim ağzıma sürmem normalde..hatır için neler yapılıyor ya...
bisküvi tatlısı.. yeğenim yapmış hatrı için yedim ağzıma sürmem normalde..hatır için neler yapılıyor ya...
dderya kOkOşŞ V.I.P 21 Eyl 2016 #1,416 kAşİf dediki: bisküvi tatlısı.. yeğenim yapmış hatrı için yedim ağzıma sürmem normalde..hatır için neler yapılıyor ya... Genişletmek için tıklayın... Şu pudingle yapılanlardan mı ben çok yaparım ve severim buz gibi olunca güzel oluyo bence
kAşİf dediki: bisküvi tatlısı.. yeğenim yapmış hatrı için yedim ağzıma sürmem normalde..hatır için neler yapılıyor ya... Genişletmek için tıklayın... Şu pudingle yapılanlardan mı ben çok yaparım ve severim buz gibi olunca güzel oluyo bence
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 21 Eyl 2016 #1,418 dderya dediki: Şu pudingle yapılanlardan mı ben çok yaparım ve severim buz gibi olunca güzel oluyo bence Genişletmek için tıklayın... evet ya deryaa.. bide kakaolu yapmış midem alt üst oldu,çok güzel olmuş dedim bir tabak daha verdi hevesi kırılmasın diye onuda yedim..amcalık zor..
dderya dediki: Şu pudingle yapılanlardan mı ben çok yaparım ve severim buz gibi olunca güzel oluyo bence Genişletmek için tıklayın... evet ya deryaa.. bide kakaolu yapmış midem alt üst oldu,çok güzel olmuş dedim bir tabak daha verdi hevesi kırılmasın diye onuda yedim..amcalık zor..
dderya kOkOşŞ V.I.P 21 Eyl 2016 #1,419 kAşİf dediki: evet ya deryaa.. bide kakaolu yapmış midem alt üst oldu,çok güzel olmuş dedim bir tabak daha verdi hevesi kırılmasın diye onuda yedim..amcalık zor.. Genişletmek için tıklayın... Olsun ya kıyamam kendi elleriyle yapmış beğenmen onu çok mutlu etmiştir
kAşİf dediki: evet ya deryaa.. bide kakaolu yapmış midem alt üst oldu,çok güzel olmuş dedim bir tabak daha verdi hevesi kırılmasın diye onuda yedim..amcalık zor.. Genişletmek için tıklayın... Olsun ya kıyamam kendi elleriyle yapmış beğenmen onu çok mutlu etmiştir