felsefe_mi ...!... Özel üye 2 Arl 2012 #652 MeRciMeK dediki: Kahve telvesi.. Genişletmek için tıklayın... Nasıl yani =BB Biriktirim yiyor musunuz??? en son itü enerji işbirliği ile hazırlanmış metro yedim
MeRciMeK dediki: Kahve telvesi.. Genişletmek için tıklayın... Nasıl yani =BB Biriktirim yiyor musunuz??? en son itü enerji işbirliği ile hazırlanmış metro yedim
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 2 Arl 2012 #653 En Son Kendi Ellerimle Yaptığım Makarnayı Yedim.
MeRciMeK V.I.P V.I.P 2 Arl 2012 #654 felsefe_mi dediki: Nasıl yani =BB Biriktirim yiyor musunuz??? en son itü enerji işbirliği ile hazırlanmış metro yedim Genişletmek için tıklayın... Güldürdün ya, biriktirmiyorum kahveyi yaparken fazlaca kahve -yaklaşık olarak fincanın yarısına gelebilecek kadar- koyuyorum..( : Kahvesini içip kalanı çay kaşığı ile afiyetle yiyorum
felsefe_mi dediki: Nasıl yani =BB Biriktirim yiyor musunuz??? en son itü enerji işbirliği ile hazırlanmış metro yedim Genişletmek için tıklayın... Güldürdün ya, biriktirmiyorum kahveyi yaparken fazlaca kahve -yaklaşık olarak fincanın yarısına gelebilecek kadar- koyuyorum..( : Kahvesini içip kalanı çay kaşığı ile afiyetle yiyorum
felsefe_mi ...!... Özel üye 2 Arl 2012 #655 İlginçmiş : Ben gidip bir bahanesi bol albeni alayım... Şimdiden peşinen diyorum metro out, albeni in...
İlginçmiş : Ben gidip bir bahanesi bol albeni alayım... Şimdiden peşinen diyorum metro out, albeni in...
MeRciMeK V.I.P V.I.P 2 Arl 2012 #656 Bencede albeni in Ama çok zaman oldu yemeyeli Çünkü kahve dünyasının çikolataları daha çok in
MeRciMeK V.I.P V.I.P 4 Arl 2012 #658 Akşam yemeğinden sonra can menemen çekti üşenmedik yaptık yedik manyak gibi