-araz- EYVALLAH... V.I.P 27 Şbt 2013 #744 MeRciMeK dediki: Kahvaltıda ekmeğin üzerindeki çiğdemleri yedim en son Genişletmek için tıklayın... çiğdem değil o çekirdek çekirdek smite de gevrek dersin sen şimdi iyice ayar olurum
MeRciMeK dediki: Kahvaltıda ekmeğin üzerindeki çiğdemleri yedim en son Genişletmek için tıklayın... çiğdem değil o çekirdek çekirdek smite de gevrek dersin sen şimdi iyice ayar olurum
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 27 Şbt 2013 #745 MeRciMeK dediki: Kahvaltıda ekmeğin üzerindeki çiğdemleri yedim en son Genişletmek için tıklayın... hakkaten ekmeğin üstüne çiğdem nasıl oluyo ki..
MeRciMeK dediki: Kahvaltıda ekmeğin üzerindeki çiğdemleri yedim en son Genişletmek için tıklayın... hakkaten ekmeğin üstüne çiğdem nasıl oluyo ki..
MeRciMeK V.I.P V.I.P 27 Şbt 2013 #746 -araz- dediki: çiğdem değil o çekirdek çekirdeksmite de gevrek dersin sen şimdi iyice ayar olurum Genişletmek için tıklayın... Ayar olacaksin amaa yapacak bisey yok arazcim böyle ögrendik iste napalim cigdem gevrek falan
-araz- dediki: çiğdem değil o çekirdek çekirdeksmite de gevrek dersin sen şimdi iyice ayar olurum Genişletmek için tıklayın... Ayar olacaksin amaa yapacak bisey yok arazcim böyle ögrendik iste napalim cigdem gevrek falan
MeRciMeK V.I.P V.I.P 28 Şbt 2013 #747 nazenin dediki: hakkaten ekmeğin üstüne çiğdem nasıl oluyo ki.. Genişletmek için tıklayın... Sizin deyiminizle cekirdek tatlim ( :
nazenin dediki: hakkaten ekmeğin üstüne çiğdem nasıl oluyo ki.. Genişletmek için tıklayın... Sizin deyiminizle cekirdek tatlim ( :
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 28 Şbt 2013 #749 MeRciMeK dediki: Sizin deyiminizle cekirdek tatlim ( : Genişletmek için tıklayın... bizde çiğdem ormanda bi çiçeğin adı.. kökü yeniyo.. dedim çiğdemli ekmek de mi yapıyolarmış..
MeRciMeK dediki: Sizin deyiminizle cekirdek tatlim ( : Genişletmek için tıklayın... bizde çiğdem ormanda bi çiçeğin adı.. kökü yeniyo.. dedim çiğdemli ekmek de mi yapıyolarmış..
tatlı çiçek Üye 28 Şbt 2013 #750 nazenin dediki: bizde çiğdem ormanda bi çiçeğin adı.. kökü yeniyo.. dedim çiğdemli ekmek de mi yapıyolarmış.. Genişletmek için tıklayın... allahım ne temiz kalpli insanım şimdi yiyodum valla
nazenin dediki: bizde çiğdem ormanda bi çiçeğin adı.. kökü yeniyo.. dedim çiğdemli ekmek de mi yapıyolarmış.. Genişletmek için tıklayın... allahım ne temiz kalpli insanım şimdi yiyodum valla