• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

En son nereye gittiniz?

Kurstan oyle bi ciktim ki hoca umudu kesmistir bile :P
Karakalemi cok severim de unutmusum o teknik de kim bilir ne zaman oturur :) kimindi karikatur belki gormusumdur :)
Valla üstünde yazmıyordu, meşhur birinin değildi galiba bir daha denk gelirsem paylaşayım :)
Ben de çok uzun zaman çizmedim, şimdi de unutmuşumdur diye kalemi alamıyorum elime, keşke o kadar ara vermeseydim (Kamu spotu mesajı gibi oldu :P)

Hahha biraz öyle oldu ama sigara sağlığa zararlıdır kamu spotlarından daha önemli :p
Tekniği unuttuğum için hoca direkt çizgi çizmekten başlatıyor yaklaşık bir saat boyunca küçücük çocuklarla çizgi ciziyorsun :)
İnsan kendini kotu hissediyor :p
Valla üstünde yazmıyordu, meşhur birinin değildi galiba bir daha denk gelirsem paylaşayım :)
Ben de çok uzun zaman çizmedim, şimdi de unutmuşumdur diye kalemi alamıyorum elime, keşke o kadar ara vermeseydim (Kamu spotu mesajı gibi oldu :P)

Hahha biraz öyle oldu ama sigara sağlığa zararlıdır kamu spotlarından daha önemli :P
Tekniği unuttuğum için hoca direkt çizgi çizmekten başlatıyor yaklaşık bir saat boyunca küçücük çocuklarla çizgi ciziyorsun :)
İnsan kendini kotu hissediyor :P
Sen o açığı ilerde deneyim ve hayal gücünle kapatırsın öyle düşün :P Ama aynı yaş grubu olsa daha iyi olurmuş tabi :))

Bi de eskizde denicem şansımı daha özgür çizme şansım var :p
O benim bahtsizligim oldu iyi aarastirip gitmek lazim yoksa benim gibi ilk günden kaçar insan :))

Geri