en son neye güldünüz :D

Ögretmenler odasinda oldugum her dakika dolu dolu kahkaha atiyorum birim müdürüm sagolsun benim uzerimden saka yapmaktan takılmaktan dolayi ortami baya bi kahkahaya boguyor ben burayi cok sevdim galiba cünkü uzun zamandir kahkaha atmiyordum sayelerinde artik her gunum bol kahkahali geciyor:)

Az once türk kahvesinde gülmekten catliyordum resmen
"İki genc kız türk kahvesine gider biri lara tarafindaki turk kahvesine ilk defa gelmistir(nacizane o ben oluyorum) digeri arkadaslari ile sık sık gelir ve mekan sahibi tanir onlari. Kizin biri türk kahvesi söyler biri de sütlü türk kahvesi soyler illa icecegi seyler yumusak olacak ya (o nacizane yine ben) eee sütlü türk kahvesi gec gelince baya bir gec ama tribini atar kizin biri is yeri müdürü gelir sonra durumu halleder:hey
Diger kiz der ki bu mekanin bizden cektigi nedir birisi iceriye hesap yazdirir birisi kopegine baktirir garsonlara birisi kahvem gec geldi diye sorun cikartir birisi sizi isten attiracagim der garsonlari korkutur birisi masamdam suyumu icmeden almislar diye olay cikartir der öyle renkli ve bol kahkahali bir gündügülmektenoluyorumgülmektenoluyorumgülmektenoluyorumgülmektenoluyorumgülmektenoluyorum

Geri