felsefe_mi ...!... Özel üye 27 Ksm 2012 #122 Yaa dün zeyno ekledi kase kase aşureleri canım istedi Gittim paket aşurelerden alıp yaptım afiyetle yedim
Yaa dün zeyno ekledi kase kase aşureleri canım istedi Gittim paket aşurelerden alıp yaptım afiyetle yedim
MeRciMeK V.I.P V.I.P 27 Ksm 2012 #123 felsefe_mi dediki: Yaa dün zeyno ekledi kase kase aşureleri canım istedi Gittim paket aşurelerden alıp yaptım afiyetle yedim Genişletmek için tıklayın... Güzel oluyomu onlar bende deniyim
felsefe_mi dediki: Yaa dün zeyno ekledi kase kase aşureleri canım istedi Gittim paket aşurelerden alıp yaptım afiyetle yedim Genişletmek için tıklayın... Güzel oluyomu onlar bende deniyim
felsefe_mi ...!... Özel üye 27 Ksm 2012 #124 MeRciMeK dediki: Güzel oluyomu onlar bende deniyim Genişletmek için tıklayın... ev yapımı gibi değil doğal olarak ama hani nefsi kırıyor ama içine kesinlikle şeker ekle, paket şekersiz ha birde 3.5 su bardağı diyor 3 çeyrek koy
MeRciMeK dediki: Güzel oluyomu onlar bende deniyim Genişletmek için tıklayın... ev yapımı gibi değil doğal olarak ama hani nefsi kırıyor ama içine kesinlikle şeker ekle, paket şekersiz ha birde 3.5 su bardağı diyor 3 çeyrek koy
MeRciMeK V.I.P V.I.P 27 Ksm 2012 #125 felsefe_mi dediki: ev yapımı gibi değil doğal olarak ama hani nefsi kırıyor ama içine kesinlikle şeker ekle, paket şekersiz ha birde 3.5 su bardağı diyor 3 çeyrek koy Genişletmek için tıklayın... Tamam deniycem bendee Teşekkürler tarif içinde
felsefe_mi dediki: ev yapımı gibi değil doğal olarak ama hani nefsi kırıyor ama içine kesinlikle şeker ekle, paket şekersiz ha birde 3.5 su bardağı diyor 3 çeyrek koy Genişletmek için tıklayın... Tamam deniycem bendee Teşekkürler tarif içinde