yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 18 Nsn 2013 #226 felsefe_mi dediki: Mantı... Genişletmek için tıklayın... şu mantını yemeye gelecem birgün nasıl bir mantıymış görmek istiyorum
felsefe_mi dediki: Mantı... Genişletmek için tıklayın... şu mantını yemeye gelecem birgün nasıl bir mantıymış görmek istiyorum
felsefe_mi ...!... Özel üye 18 Nsn 2013 #227 yaren* dediki: şu mantını yemeye gelecem birgün nasıl bir mantıymış görmek istiyorum Genişletmek için tıklayın... Gel tabii beklerim Annem buradaydı ya Depoladı bayaa Gelip gidip yiyorum
yaren* dediki: şu mantını yemeye gelecem birgün nasıl bir mantıymış görmek istiyorum Genişletmek için tıklayın... Gel tabii beklerim Annem buradaydı ya Depoladı bayaa Gelip gidip yiyorum
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 18 Nsn 2013 #228 felsefe_mi dediki: Gel tabii beklerim Annem buradaydı ya Depoladı bayaa Gelip gidip yiyorum Genişletmek için tıklayın... haline acıyayımmı sevineyimmi bilemedim şimdi
felsefe_mi dediki: Gel tabii beklerim Annem buradaydı ya Depoladı bayaa Gelip gidip yiyorum Genişletmek için tıklayın... haline acıyayımmı sevineyimmi bilemedim şimdi
P Papatya V.I.P V.I.P 18 Nsn 2013 #229 Valla hiç hatırlamıyorum,en son ekmeğe çikolata sürmüştüm,o sayılır mı.
felsefe_mi ...!... Özel üye 18 Nsn 2013 #230 yaren* dediki: haline acıyayımmı sevineyimmi bilemedim şimdi Genişletmek için tıklayın... Sevin sevin Mantıyı hiç bir şeye değişmem
yaren* dediki: haline acıyayımmı sevineyimmi bilemedim şimdi Genişletmek için tıklayın... Sevin sevin Mantıyı hiç bir şeye değişmem