yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 8 Tem 2022 #31 yesim434 dediki: Komşum sen neydiyorsun bu nasıl bir itiraf böyle Genişletmek için tıklayın... ne yapim yaf siznen bas cikilmiyor en iyisi sucu kendi üzerime alayim dedim
yesim434 dediki: Komşum sen neydiyorsun bu nasıl bir itiraf böyle Genişletmek için tıklayın... ne yapim yaf siznen bas cikilmiyor en iyisi sucu kendi üzerime alayim dedim
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 8 Tem 2022 #32 Ahaha gırgırına yorum yapacaksan erkeklerin unutması 5 dakika sürmez derim Ama gerçegi karakter meselesi erkek kadın ayrımı yapmam böyle konularda Ama herkes unutsun isterim yola devam edilmiyorsa geçmişte takılı kalmak akıl kârı değil
Ahaha gırgırına yorum yapacaksan erkeklerin unutması 5 dakika sürmez derim Ama gerçegi karakter meselesi erkek kadın ayrımı yapmam böyle konularda Ama herkes unutsun isterim yola devam edilmiyorsa geçmişte takılı kalmak akıl kârı değil
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 8 Tem 2022 #33 Erkek unutur Kadın 10 sene öncesini bile hatırlar
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 9 Tem 2022 #35 acaba diyorum bizim kadar basınıza tas düşse ne olur biz nende amma uğraşırlarmış
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 9 Tem 2022 #36 Kadın önce yerle yeksan eder sonrada unutur.