starx Aktif 24 Mrt 2009 #14 siz erkek milletine var ya kurban oğlun sanki çok farksızsınız istemem yan cebime koy
dağcı Üstat 24 Mrt 2009 #16 MRMİC dediki: Açanda suç işte yaw kafam karıştı bakanın ne suçu var Genişletmek için tıklayın... kardeşim ben seni çok sevmeye başladım yaw
MRMİC dediki: Açanda suç işte yaw kafam karıştı bakanın ne suçu var Genişletmek için tıklayın... kardeşim ben seni çok sevmeye başladım yaw
starx Aktif 24 Mrt 2009 #17 dağcı dediki: gözüm kapalı gezecek halim yok baktırmayan baktırmasın alla alla Genişletmek için tıklayın... yorum güzel dağcı hocam teoremimi güçlendiren bir yorum
dağcı dediki: gözüm kapalı gezecek halim yok baktırmayan baktırmasın alla alla Genişletmek için tıklayın... yorum güzel dağcı hocam teoremimi güçlendiren bir yorum
MRMİC Uzman 24 Mrt 2009 #18 dağcı dediki: kardeşim ben seni çok sevmeye başladım yaw Genişletmek için tıklayın... Eyvallah hocam bil mukabele
dağcı dediki: kardeşim ben seni çok sevmeye başladım yaw Genişletmek için tıklayın... Eyvallah hocam bil mukabele
Gizemli Cadi Forum Gururu 25 Mrt 2009 #19 vallah erkek milleti değilmi kardeşim büyüğü küçüğü hep aynı...Fırsatları buldularmı kaçırmazlar..............ee tabiii bir de fırsat verene bakıcan....
vallah erkek milleti değilmi kardeşim büyüğü küçüğü hep aynı...Fırsatları buldularmı kaçırmazlar..............ee tabiii bir de fırsat verene bakıcan....