Shopar Üye 10 Ock 2007 #12 Bana göre her iki cinsinde kendine göre zorlukları vardır.Ama sayacak olursak bayanların ki biraz daha fazla cıkabilir...
Bana göre her iki cinsinde kendine göre zorlukları vardır.Ama sayacak olursak bayanların ki biraz daha fazla cıkabilir...
SaMeT10 Usta 5 Mys 2009 #15 her 2side zor erkek olsan ewe bakman lazım felan bayan olsan çocuk ihalesi sana kalıyo
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 5 Mys 2009 #16 aslında en zoru arada kalmak olsa gerek ama seçeneklerde göremedim seçeneklerden bayan olmak bence en gelişmiş toplumlarda bile erkeklerle rekabet imkanları çok az bugün kabileye kadın gelmesi bile haber konusu olabiliyor.
aslında en zoru arada kalmak olsa gerek ama seçeneklerde göremedim seçeneklerden bayan olmak bence en gelişmiş toplumlarda bile erkeklerle rekabet imkanları çok az bugün kabileye kadın gelmesi bile haber konusu olabiliyor.
LoSt_LoVe Forum Onuru 14 Tem 2009 #18 Bence her ikisininde zorlukları var.Saysak kefenin ikiside aynı kalır bence.
B Byy_YuSuF Üyecik 16 Eyl 2011 #20 Kadın Çocuklara Bakıp Bazıları da çalışır . erkekler ise çalışır durur bu yuzden ikiside zor bence