Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 3 Hzr 2012 #3 Saatler beyler için ama ben bu kahverengiliyi takabilirim
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 3 Hzr 2012 #4 evet onu bayanlarda kullanabilir..belkide bayandır çünkü ben görsellere girip beğendiklerimi derliyorum..araya kaynamış olabilir..
evet onu bayanlarda kullanabilir..belkide bayandır çünkü ben görsellere girip beğendiklerimi derliyorum..araya kaynamış olabilir..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 3 Hzr 2012 #5 Güzel saatler. Pek saat takmayı sevmiyorum ama taktığımda mutlaka deri kordonlu olur.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 3 Hzr 2012 #6 RUZG4R dediki: evet onu bayanlarda kullanabilir..belkide bayandır çünkü ben görsellere girip beğendiklerimi derliyorum..araya kaynamış olabilir.. Genişletmek için tıklayın... Görünüm olarak bayda bayanda kullanabilir. Yorumsuz bende saat takmayı sevmem. Benim saatim yoktur. Yıllar önce aldıgım saatide anneme vermiştim
RUZG4R dediki: evet onu bayanlarda kullanabilir..belkide bayandır çünkü ben görsellere girip beğendiklerimi derliyorum..araya kaynamış olabilir.. Genişletmek için tıklayın... Görünüm olarak bayda bayanda kullanabilir. Yorumsuz bende saat takmayı sevmem. Benim saatim yoktur. Yıllar önce aldıgım saatide anneme vermiştim
cemree =)=) V.I.P 3 Hzr 2012 #8 Erkekte saat olmazsa olmaz aksesuarlardan biridir diye düşünüyorum değilse de olmalıdır.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 3 Hzr 2012 #9 Olmazsa olabilir yaa Örneğin takım elbise ile ya da uzun kol gömlekle saat takmayı sevmem ben
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 3 Hzr 2012 #10 YoRuMSuZ dediki: Olmazsa olabilir yaa Örneğin takım elbise ile ya da uzun kol gömlekle saat takmayı sevmem ben Genişletmek için tıklayın... Evet uzun kollu giysi olunca kol kısmının orasına burasına takılıyor kordon bende sinir oluyorum Hele yaz aylarında takı falan hiç çekilmiyor
YoRuMSuZ dediki: Olmazsa olabilir yaa Örneğin takım elbise ile ya da uzun kol gömlekle saat takmayı sevmem ben Genişletmek için tıklayın... Evet uzun kollu giysi olunca kol kısmının orasına burasına takılıyor kordon bende sinir oluyorum Hele yaz aylarında takı falan hiç çekilmiyor